زهرا بهروز آذر: مصوبه کاهش سقف ضمانت اجرای مهریه با سیاست‌های کلی خانواده در تعارض آشکار است ماجرای مرموز شیوع سرطان در بین زنان گروهک منافقین زمان پیش ثبت‌نام انتخابات میان دوره‌ای مجلس شورای اسلامی توضیحات قالیباف درباره اجرایی نشدن پرداخت کالابرگ الکترونیک هشدار جدی در مجلس: کاهش ۲۰۰ درصدی قدرت خرید مردم در ۵ سال وزیر کشور: مشترکانی که الگوی مصرف را رعایت نکنند با قطعی مواجه می‌شوند وزیر اطلاعات در کمیسیون امور داخلی؛ بررسی اقدامات اطلاعاتی و امنیتی بعد از جنگ ۱۲ روزه حمایت ۱۲۰۰ نفری علما و ریش سفیدان شیعه و سنی سیستان و بلوچستان از سپاه علم الهدی: دولت به تنهایی مسئول حل همه مشکلات نیست معتمدیان: پایتخت نباید با شیوه‌های سنتی اداره شود تسلیت رهبر انقلاب به سقاب اصفهانی پیگیری وضعیت سلامت رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب کاظم صدیقی: فرزند فاضل من در حال سجده سحری و در برابر تهاجم بی امان رسانه‌ای جان مظلوم و محنت کشیده خود را به جان آفرین تسلیم نمود پزشکیان: دولت فرمایشات رهبری را پشتوانه‌ای محکم برای خود می‌داند اطلاعیه مهم سپاه پاسداران در خصوص عملیات تست سامانه‌های پدافندی در ماهشهر 

آیت الله جنتی: بر اساس شروط حداقلی، صلاحیت ها را بررسی می کنیم

دبیر شورای نگهبان با انتقاد از مجلس شورای اسلامی در زمینه عدم همکاری در راستای اصلاح قانون انتخابات اظهار داشت: شایسته‌ گزینی با این قانونی که در اختیار داریم برای شورای نگهبان امکان‌پذیر نیست، لذا ما بر اساس شروطی که در قانون فعلی و به صورت حداقلی است، صلاحیت‌های داوطلبان را بررسی می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۰ - ۱۳ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 04
کد خبر: ۲۹۸۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ عدم اصلاح قانون انتخابات از سوی مجلس شورای اسلامی تا کنون بارها با انتقادات متعدد شورای نگهبان همراه بوده است. دبیر شورای نگهبان و سایر اعضا همواره با‌ اشاره به مشکلات قانون انتخابات، بر ضرورت اصلاح این مشکلات تاکید کرده بودند. آیت الله جنتی پیشتر گفته بود که باید برای این موضوع چاره‌اندیشی شود؛ چراکه موجب اتلاف وقت و سرمایه می‌شود.

 

با این حال و علی رغم توصیه های مکرر شورای نگهبان، مجلس از این اقدام سر باز زده و بر اساس قانون پیشین، انتخابات پیش روبرگزار خواهد شد.

 

آیت‌الله جنتی دبیر شورای نگهبان صبح امروز در جلسه این شورا با تبریک به مناسبت میلاد امام حسن عسکری (ع) و حضرت شاه عبدالعظیم حسنی، گفت: در ایام شهادت شهید مدرس نیز هستیم؛ او فردی از دنیاگذشته، ساده‌زیست و فقیه به احکام شرع بود که جلوی استبداد و استعمار ایستاد.

 

وی افزود: شهید مدرس یک نماینده در طراز بود که نمایندگان مجلس ما نیز باید از او الگوی عملی بگیرند.

 

دبیر شورای نگهبان با اشاره به ثبت‌نام داوطلبان انتخابات مجلس که از روز یکشنبه آغاز شده است، گفت: به دلیل نقص قانون فعلی انتخابات، شورای نگهبان شرایط مصرح در قانون انتخابات را مدنظر قرار می‌دهد.

 

آیت‌الله جنتی با بیان اینکه با توجه به سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در خصوص انتخابات، دو سال کارهای کارشناسی با همکاری شورای نگهبان و مجلس شورای اسلامی روی اصلاح قانون انتخابات صورت گرفت، اما متأسفانه این طرح از سوی مجلس کنار گذاشته شد، تصریح کرد: شایسته‌گزینی با این قانونی که در اختیار داریم برای شورای نگهبان امکان‌پذیر نیست، لذا ما بر اساس شروطی که در قانون فعلی و به صورت حداقلی است، صلاحیت‌های داوطلبان را بررسی می‌کنیم.

 

دبیر شورای نگهبان بیان کرد: ما تمام دقت خود را بر اساس همین شروط حداقلی انجام خواهیم داد تا در پیشگاه خداوند و مردم شریف ایران سربلند باشیم و مردم نیز در انتخاب خود، افراد شایسته را به عنوان نماینده راهی مجلس کنند.

 

آیت‌الله جنتی با بیان اینکه جلسات هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات به طور مستمر برگزار می‌شود، تأکید کرد: همه ما وظیفه داریم تا انشاءالله انتخابات پیش‌رو پر شور برگزار شود، لذا از مجریان و ناظران می‌خواهم که در برگزاری انتخابات همچون اداور گذشته دقت لازم را داشته باشند تا این انتخابات نیز به صورت سالم برگزار شده و برای مردم اطمینان‌بخش باشد.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار