سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

آمریکا و اسرائیل مسئول اغتشاشات ایران در سازمان ملل

آمریکا و اسرائیل مسئول اغتشاشات ایران در سازمان ملل نماینده ایران در سازمان ملل، تلاش آمریکا و اسرائیل برای ایجاد اغتشاش در ایران را محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۴ - ۲۰ دی ۱۴۰۴ - 2026 January 10
کد خبر: ۲۹۸۹۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، ایروانی در نامه‌ای به شورای امنیت سازمان ملل متحد تاکید کرد که آمریکا مسئول اغتشاش و اقدامات خشونت آمیز در ایران است.
وی رفتار غیرقانونی آمریکا و هماهنگی این کشور با رژیم صهیونیستی برای دخالت در امور داخلی ایران را محکوم کرد.

ایروانی افزود: این دخالت از طریق تهدید، تحریک و تشویق عمدی به خشونت و برهم زدن آرامش و ثبات انجام می‌شود.

سفیر ایران تصریح کرد: ما این اقدام برهم زننده ثبات که برخلاف منشور سازمان ملل متحد است را محکوم می‌کنیم.
شورای عالی امنیت ملی پیش تر در بیانیه‌ای با اشاره به اینکه آمریکا و رژیم صهیونیستی بعد از جنگ ۱۲ روزه، جنگ طلبی و دشمنی با ملت ایران را رها نکرده است، تاکید کرد: ملت بزرگوار ایران با همبستگی ملی، وحدت و یکپارچگی، شگرد خرابکارانه دشمن را نقش بر آب خواهد کرد.

در بیانیه شورای عالی امنیت ملی درخصوص اغتشاشات و ناآرامی‌های پنجشنبه شب در نقاط مختلف کشور با اشاره به اینکه ناامنی برای یک ملت از جانب هیچ کشور و نظامی پذیرفته نیست و حضور نیروهای امنیتی و انتظامی برای ایجاد امنیت در کشور است، آمده است: نیروهای امنیتی و قوه قضائیه با خرابکاران هیچ مماشاتی نخواهند کرد.

در ادامه این بیانیه تاکید شده است: در جنگ ۱۲ روزه تا امروز رژیم صهیونیستی همچنان ستم بر ایرانیان را در نبردهای ترکیبی دنبال می‌کند، گاه تاکتیک‌ها را عوض کرده، اما جنگ طلبی با ملت نستوه ایران را رها نکرد. این حوادث روزهای اخیر اگرچه با اعتراض به بی ثباتی بازار آغاز شد، اما با هدایت و طراحی دشمن صهیونی به صحنه ناامنی کشور کشانده شد.
این بیانیه می‌افزاید: سخنان ترامپ در روزهای گذشته نشانگر طراحی مشترک بین این دو رژیم است که زندگی ملت ایران را دچار ناامنی کند.

در ادامه بیانیه شورای عالی امنیت ملی آمده است: ملت بزرگوار ایران با همبستگی ملی خود در جنگ ۱۲ روزه دشمن را وادار به پذیرش شکست راهبردی کرد و امروز هم با وحدت و یکپارچگی شگرد خرابکارانه آنان را نقش بر آب می‌کند هیچ انسان غیرتمندی اجازه نمی‌دهد نمادهای ملی همچون پرچم مورد اهانت قرار گیرد و بدتر، به آتش کشیده شود، هیچ ایرانی عزتمندی اجازه نمی‌دهد که به تندیس نماد مقاومت ملی حاج قاسم سلیمانی اهانت شود و بدتر، به آتش کشیده شود، هیچ ایرانی آزاده‌ای اجازه نمی‌دهد به نماد هویت ملی نظیر خانه خدا جسارت شود و بدتر، آن را به آتش بکشند.

این بیانیه می‌افزاید: ناامنی برای یک ملت از جانب هیچ کشور و نظامی قابل تحمل نیست، روشن است آنانی که اعتراض به شرایط اقتصادی داشتند کاری نمی‌کنند که خسارت اقتصادی کار را بدتر کند یا همراه مشکلات اقتصادی ناامنی هم اضافه شود.
در پایان این بیانیه تاکید شده است: حضور نیروهای امنیتی و انتظامی برای جلوگیری از ناامنی در کشور است و این نیروها در کنار ملت سرافراز و باصلابت طرح ناامن سازی رژیم صهیونیستی و پدرخوانده آن آمریکا را خنثی و بستر امن برای زندگی ملت فراهم می‌کنند. در این مسیر نیروهای امنیتی و قوه قضاییه با خرابکاران هیچ گونه مماشاتی نخواهند داشت./ایرنا

کلمات کلیدی: سازمان ملل
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار