توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است وزیر کشور: دشمن اعتراضات مردم را به آشوب و اقدامات تروریستی تبدیل کرد لاریجانی: ترامپ این را لو داد که اگر بحران اجتماعی در ایران ایجاد شود، ما عملیات نظامی اجرا می‌کنیم اطلاعات سپاه: بازداشت و احضار ۷۳۵ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های ضدامنیتی/ شناسایی ۴۶ نفر از عوامل مرتبط با سرویس‌های بیگانه دستگیری لیدر‌های اصلی اغتشاشات در غرب و شرق تهران پزشکیان: اگر مدیران ما به شکل صحیح آموزش دیده بودند، امروز وضعیت بسیار متفاوت بود آخرین مهلت معرفی نماینده احزاب و جبهه‌های سیاسی در حوزه انتخابیه تهران دستگیری ۴۸ متهم مرتبط با اغتشاشات اخیر در اردستان
یادداشت مصیب عباسی، کارشناس مسائل سیاسی؛ 

مثلث شکست‌ناپذیر انقلاب اسلامی ایران

پیوند ملت با انقلاب اسلامی، توطئه‌های دشمنان را بی‌اثر کرده است و حق اعتراض قانونی را به‌مثابه حرکتی مسئولانه تثبیت‌ می‌کند.
مصیب عباسی؛ کارشناس مسائل سیاسی
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۸ - ۲۳ دی ۱۴۰۴ - 2026 January 13
کد خبر: ۲۹۹۰۹۶

مثلث شکست‌ناپذیر انقلاب اسلامی ایران

به گزارش «راهبرد معاصر»؛ انقلاب اسلامی گفتمانی نو در جهان طنین‌انداز کرد که براساس قرآن، عقل، علم و پیشینه تمدنی ایران استوار است. این گفتمان زیر بار ظلم نمی‌رود و اجازه ستم به دیگران نمی‌دهد و در نقطه مقابل تفکر فرعونی، استکباری و استبدادی نظام سلطه جهانی ایستاده است. این نظامی است که آزادی‌خواهی، استقلال‌طلبی و عدالت‌جویی را ترویج و با قدرت از تمامیت ارضی، هویت تمدنی و اسلامی خود دفاع می‌کند.

مردم انقلاب کردند تا زندگی بهتری از نظر اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی داشته باشند و عزت و سرفرازی ایران در عرصه داخلی و بین‌المللی افزون شود

پیوند ملت با انقلاب اسلامی ناگسستنی است. اتحاد و انسجام درونی جامعه ایرانی، ریشه در آموزه‌های قرآنی و باورهای ملی دارد. در این 47 سال، انواع توطئه‌های نظامی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی از سوی دشمنان به ویژه آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران اجرا، اما همه آنها با هوشیاری و انسجام مردم ایران دفع شد.

جنگ تحمیلی 12 روزه رژیم صهیونیستی علیه ایران، به خوبی نشان داد ملت ایران در سمت راست تاریخ ایستاده است و مشت گره‌کرده خود را به سوی دشمنان نشان می‌دهد. شکست دشمن در این جنگ و تقاضای آتش‌بس از سوی آنان، گواه این واقعیت است.

امروز نیز اعتراضات مردمی به عملکرد اقتصادی مسئولان حقی قانونی و حرکتی منطقی در چارچوب جمهوری اسلامی است. مردم ایران حق دارند مسئولان خود را نقد و استیضاح کنند و از آنها توضیح بخواهند. وظیفه مسئولان ارائه پاسخ‌های قانع‌کننده، امیدآفرین و راهکارهای رفع مشکلات است. مسئولانی که نمی‌توانند مشکلات زندگی مردم را حل کنند، باید کنار بروند.

اعتراض ملت ایران ریشه در باورهای انقلابی دارد؛ مردم انقلاب کردند تا زندگی بهتری از نظر اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی داشته باشند و عزت و سرفرازی ایران در عرصه داخلی و بین‌المللی افزون شود. با وجود این، همین ملت هرگز اجازه نخواهد داد عوامل آمریکایی و صهیونیستی از فضای اعتراضی سوءاستفاده و آن را به آشوب و اغتشاش تبدیل کنند.

ملت ایران شناخت عمیقی نسبت به ماهیت استکباری آمریکا و رژیم صهیونیستی دارد. این آگاهی سبب شکست تمام توطئه‌های دشمنان در 47 سال گذشته شده و تا زمانی که پیوند مستحکم ملت، جمهوری اسلامی و رهبری انقلاب برقرار است، دشمنان راهی برای نفوذ نخواهند داشت. ملت ایران به تعبیر شهید سلیمانی، «ملت امام حسین(ع)» است و از حریم انقلاب اسلامی پاسداری خواهد کرد. امیدواریم مسئولان با شفافیت، عدالت، قانون‌گرایی و کارایی بیشتر، گام‌های مؤثری برای رفع مشکلات بردارند.

ارسال نظر
آخرین اخبار