سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

دشمن با هسته‌های تروریستی مسیر اعتراضات مردم را تغییر داد

دشمن با هسته‌های تروریستی مسیر اعتراضات مردم را تغییر داد سازمان بسیج مستضعفین با صدور بیانیه ای تصریح کرد: دشمن مسیر اعتراضات را با مسلح کردن هسته‌های تروریستی در مناطق مختلف کشور، تغییر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۵ - ۲۲ دی ۱۴۰۴ - 2026 January 12
کد خبر: ۲۹۹۱۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، سازمان بسیج مستضعفین با صدور بیانیه‌ای از آحاد مردم کشورمان برای حضور حماسه آفرین در راهپیمایی ضد تروریست‌های آمریکایی و صهیونیستی دعوت کرد.

متن کامل بیانیه سازمان بسیج مستضعفین به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

امت شریف و آگاه ایران اسلامی

اکنون در حالیکه دشمنِ شکست خورده در جنگ ۱۲ روزه، برای جبران مافاتِ هزیمت خود نزد افکار عمومی، تروریست‌‎های مزدور و خودفروخته را برای به آشوب کشاندن کشور عزیزمان و قربانی کردن مردم و حافظان امنیت ایران اسلامی، اجیر کرده، بر خود لازم و واجب می‌دانیم که با حضور حداکثری و دشمن‌شکن در تجمع بزرگ مردمی ۲۲ دی در سراسر کشور از جمله پایتخت، پاسخی کوبنده و ویرانگر به دشمن خبیث آمریکایی و صهیونی دهیم.

ما به فرموده رهبر عزیزتر از جانمان امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی)، صفِ معترضین واقعی به وضعیت اقتصادی کشور را از صف آشوبگران و اغتشاشگرانِ آموزش دیده و تروریست‌های مسلح، جدا می‌دانیم و تاکید داریم که مسئولان، باید صدای اعتراض مردم شریف ایران اسلامی نسبت به وضعیت معیشتی و اقتصادی‌شان را بشنوند و برای آن چاره‌جویی عاجل داشته باشند.

اما حقیقت آن است که دشمن خار و زبون طی روزها و شب‌های گذشته، مسیر اعتراضات مسالمت‌آمیز مردم را با مسلح کردن هسته‌های تروریستی در مناطق مختلف کشور، به کلی تغییر داده و وضعیتی ناامن کننده را در مناطق مختلف کشور پدید آورده است؛ حمله به مساجد و بقاع متبرکه، تهاجم به خودروهای امدادی و بیمارستان‌ها، شلیک گلوله به سمت مردم و حافظان نظام و امنیت اعم از نیروهای پلیس و بسیج، به آتش کشیدن بازارها و مغازه‌ها، ایجاد رعب و وحشت در میان عموم مردم و ...، همه و همه نشان‌دهنده وجود دستِ کثیف و خونین بیگانگان در قائله اخیر است؛ حمایت روشن و علنی دولتمردان آمریکایی و صهیونیستی از آشوب‌‎ها و اقدامات تروریستی و مسلحانه اخیر نیز گواه روشنی بر پشت پرده اغتشاشات این روزها و شب‌هاست.

ما از همه ملت ایران و همه ایران‌دوستان دعوت به عمل می آوریم که با حضور پررنگ و حماسی خود در اجتماعات روز ۲۲ دی که قرار است راس ساعت ۱۴ در سراسر کشور برگزار شود، بار دیگر دشمنان غدار و حیله‌گر را بر سر جایشان بنشانند و نشان دهند که ایران، دیگر آن سرزمین چند دهه پیش نیست که بیگانگان بتوانند هر بلایی را که می‌خواهند بر سر آن بیاورند.

نصر من الله و فتح قریب»/اطلاعات

کلمات کلیدی: بسیج
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار