کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

دبیرکل ناتو درباره گرینلند با ترامپ گفت‌و‌گو کرد

دبیرکل ناتو درباره گرینلند با ترامپ گفت‌و‌گو کرد دبیرکل ناتو روز یکشنبه از گفت‌وگوی خود با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا درباره شرایط گرینلند و شمالگان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۵ - ۲۸ دی ۱۴۰۴ - 2026 January 18
کد خبر: ۲۹۹۶۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، روته در پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» پس از گفت‌و‌گو با ترامپ در رابطه با مسائل گرینلد و شمالگان نوشت: «ما به کار بر روی این مسئله ادامه می‌دهیم و مشتاق دیدار با وی در داووس در اواخر هفته جاری هستم.»

ترامپ قرار است که در اواخر این هفته به همراه رهبران فرانسه، آلمان، هلند و دانمارک در نشست مجمع جهانی اقتصاد در داووس شرکت کند.

گرینلند یک قلمرو خودگردان دانمارک است. این بزرگترین جزیره جهان است و در مرکز قطب شمال قرار دارد که به دلیل ذوب شدن یخ‌های ناشی از بحران آب و هوا و باز شدن مسیر‌های تجاری جدید، اهمیت فزاینده‌ای پیدا می‌کند.

رئیس‌جمهور آمریکا گفته است که به دانمارک برای محافظت از گرینلند اعتماد ندارد و تاکید کرده که این جزیره یک مسئله امنیت ملی ایالات متحده است.

«کرولین لویت» سخنگوی کاخ سفید روز پنجشنبه اعلام کرده بود که مذاکرات فنی بین ایالات متحده و دانمارک در مورد خرید احتمالی گرینلند توسط واشنگتن آغاز شده است. لویت در بیانیه‌ای مطبوعاتی گفت که جلسه روز چهارشنبه بین «جی. دی. ونس» معاون رئیس جمهور آمریکا و مقامات دانمارکی در مورد گرینلند سازنده بوده است.

وی تاکید کرد که اولویت رئیس‌جمهور دونالد ترامپ خرید گرینلند از دانمارک است و این منطقه برای منافع ملی ایالات متحده از اهمیت حیاتی برخوردار است.

خبرگزاری رویترز نیز پیش‌تر در گزارشی نوشته بود: سران سیاسی و تجاری دنیا در بحبوحه تنش‌ها با دولت آمریکا، برای شرکت در نشست سالیانه مجمع جهانی اقتصاد به داووس سفر می‌کنند. این نشست درحالی برگزار می‌شود که نظام اقتصادی جهانی به دلیل تهدیدات ترامپ مورد آزمایش قرار گرفته است. سیاست «نخست آمریکا» ترامپ باعث اعمال تعرفه‌های تجاری به عنوان ابزاری برای مجازات، دخالت نظامی در ونزوئلا، تهدید با تصرف گرینلند با زور و عقب‌نشینی از همکاری‌ها بر سر مسائل اقلیمی، سلامت و دیگر چالش‌های جهانی شده است.

رهبران مجمع جهانی اقتصاد گفته‌اند که با توجه به بلاتکلیفی‌های کنونی، گردهمایی جهت تعیین مسیر پیشرو در حوزه سیاست و تجارت امری ضروری است./ ایسنا 

کلمات کلیدی: ناتو گرینلند
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار