بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه

نظارت بر فضای مجازی باعث جلوگیری از جولان دشمن می‌شود

نظارت بر فضای مجازی باعث جلوگیری از جولان دشمن می‌شود ابوترابی گفت: بار دیگر با عدم نظارت بر شبکه‌های اجتماعی خارجی، فضا را برای تحرکات مجازی دشمنان مهیا نکنیم.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۰ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 January 23
کد خبر: ۳۰۰۰۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ ابوالفضل ابوترابی نماینده نجف‌آباد در مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از دلایلی که شاهد وقایع تلخ اخیر بودیم، این است که دشمن در فضای مجازی به‌راحتی درحال تحریک مردم به طرق مختلف از جمله انتشار گسترده شایعات و... می‌باشد. متاسفانه در همین فضا جوانان و نوجوانان ما فریب خوردند و شاهد رفتارهای هیجانی و خلاف امنیت ملی از سوی تعدادی از آنها بودیم.

وی بیان کرد: نباید به همین سادگی بار دیگر با عدم نظارت کافی بر روی شبکه‌های اجتماعی خارجی، فضا را برای تحرکات مجازی دشمنان مهیا کنیم؛ چراکه این اشتباه بزرگی است و بی‌شک ضد انقلاب آماده است تا به محض برداشته شدن محدودیت‌های اعمال شده در بسترهای مجازی مثل اینستاگرام، تلگرام، توئیتر و... در داخل ایران، فضاسازی گسترده‌ای به راه بیاندازد. دشمنان قصد دارند ضمن تصویرسازی خشن و دروغین از نظام که می‌تواند برای کشور تبعات بین‌المللی هم در پی داشته باشد، بار دیگر با تحریک برخی افراد ناآگاه در جامعه آتش آشوب را روشن نمایند که در نتیجه آن به کشور و مردم مجدداً آسیب وارد خواهد شد.

نماینده نجف‌آباد با اشاره به اعترافات ضدانقلاب خارج‌نشین افزود: همه مردم شاهد بودند که خودشان اعتراف کردند از زمانی که اینترنت قطع شده است، دسترسی آنها هم برای تداوم آشوب و ارتباط‌گیری، فریب و تحریک افراد حاضر در صحنه اغتشاشات قطع شده است. البته منظور بنده به‌هیچ عنوان قطع کامل اینترنت نیست؛ بلکه غرض این است که برخی از این شبکه‌ها که اساس آن در خارج از کشور است به‌واسطه آسیب‌هایی که می‌توانند به کشور وارد کنند، یا باید مثل سایر کشورها به ایران هم دسترسی کامل جهت کنترل و مدیریت این بسترها در داخل کشور را بدهند یا در غیر این صورت باید مسئولین امر به‌دنبال جایگزینی مناسب و کارآمد برای آن باشند.

 ابوترابی گفت: پیشنهادم این است که از سکوها و پیام‌رسان‌های داخلی حمایت کامل شود تا ضمن ارتقای همه‌جانبه آن‌ها مردم بتوانند از این برنامه‌های کاربردی به‌عنوان جایگزین تلگرام، اینستاگرام و... استفاده کنند؛ چون ما این توانایی را در داخل کشور داریم و پیام‌رسان‌های ایرانی به شرط حمایت همه‌جانبه و بسترسازی مناسب می‌توانند به‌راحتی جایگزین خوبی برای نمونه‌های خارجی باشند.

کلمات کلیدی: فضای مجازی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار