سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

نخست‌وزیر مجارستان: اروپا تا سال ۲۰۳۰ با روسیه وارد جنگ می‌شود

نخست‌وزیر مجارستان: اروپا تا سال ۲۰۳۰ با روسیه وارد جنگ می‌شود نخست‌وزیر مجارستان با بیان اینکه اروپا تصمیم گرفته است تا سال ۲۰۳۰ با روسیه وارد جنگ شود، بیان کرد به‌رغم ادعای بروکسل مبنی بر تهدیدآمیز بودن فعالیت‌های روسیه علیه کشور‌های اروپایی، تهدید واقعی علیه بوداپست ناشی از اتحادیه اروپاست، نه روسیه.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۳ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 14
کد خبر: ۳۰۱۷۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، «ویکتور اوربان» نخست‌وزیر مجارستان روز شنبه گفت که اروپا تصمیم گرفته است تا سال ۲۰۳۰ با روسیه وارد جنگ شود و مقدمات آن نیز در برخی از کشور‌های اروپایی در حال فراهم شدن است.

خبرگزاری ریانووستی به نقل از اوربان نوشت: «اروپا تصمیم گرفته است که تا سال ۲۰۳۰ با روسیه وارد جنگ شود. نه این که می‌خواهد، ممکن است یا برنامه دارد، بلکه تصمیم گرفته است. این تصمیم اتخاذ شده است.»

به گفته او، مقدمات جنگ در سراسر اروپا، به‌جز مجارستان و اسلواکی در حال انجام است.

نخست‌وزیر مجارستان در این باره گفت: «۹ کشور (اروپایی) تاکنون خدمت سربازی اجباری داشته‌اند که در برخی از جا‌ها شامل زنان نیز می‌شود. مردم آموزش می‌بینند تا بدانند در صورت وقوع جنگ باید چگونه عمل کنند. توافق‌هایی نیز برای ارسال نظامیان به اوکراین انجام شده است.»

اظهارات اوربان در حالی مطرح می‌شود که روسیه از گسترش ناتو در نزدیکی مرز‌های غربی قلمرو خود ابراز نگرانی کرده است.

اتحادیه اروپا تهدید واقعی علیه مجارستان است

اوربان در سخنرانی امروز خود برای هوادارانش گفت که تهدید واقعی متوجه مجارستان، روسیه نیست، بلکه اتحادیه اروپاست. این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که حزب ملی‌گرای او مبارزات انتخاباتی خود را با محوریت مخالفت با اتحادیه اروپا پیش از برگزاری انتخابات سراسری این کشور شدت بخشیده است.

وی اتحادیه اروپا را با رژیم اتحاد جماهیر شوروی مقایسه کرد که بیش از ۴۰ سال بر مجارستان در قرن گذشته سلطه داشت. او همچنین این باور بسیاری از رهبران اروپایی را که «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه را تهدیدی برای امنیت این قاره می‌دانند، رد کرد.

نخست‌وزیر مجارستان گفت: «باید به این ایده عادت کنیم که دوستداران آزادی نه از شرق، بلکه باید از بروکسل (مقر اتحادیه اروپا) بترسند.»

اوربان افزود: «هراس‌افکنی درباره پوتین اقدامی ابتدایی و بی‌اهمیت، اما بروکسل یک واقعیت ملموس و منبع خطری قریب‌الوقوع است. این حقیقت تلخ است و ما آن را تحمل نخواهیم کرد.»

تمجید از ترامپ

نخست‌وزیر مجارستان که روابط دوستانه‌ای با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا دارد، در بخش دیگری از سخنانش از ترامپ که پیش از انتخابات سراسری این کشور اروپایی از او حمایت کرده است را به دلیل ایجاد فضایی که در آن «سازمان‌های غیردولتی دروغین و روزنامه‌نگاران، قضات و سیاستمداران تطمیع‌شده» قابل اخراج هستند قدردانی کرد.

او گفت: «رئیس‌جمهور جدید ایالات متحده علیه شبکه تجاری، رسانه‌ای و سیاسی جهانی لیبرال‌ها شورش کرده و در نتیجه شانس ما را افزایش داده است. ما نیز می‌توانیم راه زیادی برویم و نفوذ خارجی را به همراه عواملی که حاکمیت ما را محدود می‌کنند از مجارستان بیرون کنیم.»

اوربان با اشاره به انتخابات مجارستان در ۱۲ آوریل افزود: «ماشین سرکوب بروکسل هنوز در مجارستان فعال است. ما بعد از آوریل آن را پاک‌سازی خواهیم کرد.»/ ایسنا 

کلمات کلیدی: مجارستان روسیه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار