آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

تأکید وزیر خارجه عمان و تداوم فشار سیاسی و دیپلماتیک برای توقف جنگ

تأکید وزیر خارجه عمان و تداوم فشار سیاسی و دیپلماتیک برای توقف جنگ وزیر خارجه عمان در دیدار با سفرای شماری از کشور‌های خارجی در مسقط بر تداوم فشار سیاسی و دیپلماتیک برای توقف جنگ در منطقه تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۶ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۴ - 2026 March 07
کد خبر: ۳۰۳۴۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، «بدر البوسعیدی»، وزیر خارجه عمان روز شنبه با سفرای برخی کشور‌های خارجی دیدار کرد.

البوسعیدی دیدار‌های جداگانه‌ای با سفرای کشور‌های اروپایی غیر عضو در اتحادیه اروپا، آمریکا، برزیل و ترکیه و سفرای کشور‌های عضو شورای همکاری، اردن و مصر داشت.

در این دیدار‌ها تحولات مرتبط با جنگ رژیم صهیونیستی و آمریکا بر ایران و پیامد‌های آن در منطقه و جهان بررسی شد.

البوسعیدی مجدداً بر لزوم اولویت حداکثری و تداوم فشار سیاسی و دیپلماتیک و تشدید آن برای توقف جنگ و مهار پیامد‌های آن و مقابله با چالش‌های آن بر امنیت و ثبات و امنیت ملت‌ها تاکید کرد.

وزیر خارجه عمان تاکید کرد که این مرحله نیازمند اقدام منطقه‌ای و بین المللی گسترده و در نظر گرفتن توقف جنگ به عنوان منافع عالی ملی برای همگان است./ ایسنا 

کلمات کلیدی: عمان ایران جنگ
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار