وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب

حملات موشکی و پهپادی به امارات و بحرین

حملات موشکی و پهپادی به امارات و بحرین در حالی که حملات مشترک و متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران امروز (یکشنبه) وارد سی‌امین روز خود شده است، امارات بامداد امروز اعلام کرد که هدف حملاتی موشکی و پهپادی قرار گرفته و در بحرین نیز آژیرهای هشدار به صدا درآمدند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۵ - ۰۹ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 March 29
کد خبر: ۳۰۴۷۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت دفاع امارات در بیانیه‌ای ادعا کرد که با حملات موشکی و پهپادی از ایران مقابله کرده است و توضیح داد، صداهای شنیده شده در مناطق مختلف امارات ناشی از "مقابله سامانه‌های پدافند هوایی امارات با موشک‌های بالستیک و کروز و پهپادها" بوده است.

 

این وزارتخانه در ادامه هیچ اشاره‌ای به جزئیات حملات و نقاط هدف قرار گرفته، نکرد.

 

پیش از این، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از هدف قرار گرفتن ۲ مجموعه صنعتی مرتبط با صنایع نظامی و هوافضای آمریکا در منطقه در امارات و بحرین خبر داده بود.

 

به گزارش خبرگزاری «آناتولی»، وزارت کشور بحرین نیز در ایکس اعلام کرد که آژیرهای هشدار در سراسر این کشور به صدا درآمدند.

 

این وزارتخانه بدون ارائه توضیحات بیشتر درباره دلیل فعال شدن آژیرهای هشدار، تنها از تمامی شهروندان و مقیمان این کشور خواست به نزدیکترین مکان امن بروند.

 

کویت نیز بامداد امروز یکشنبه از حملاتی موشکی و پهپادی خبر داد.

 

ارتش این کشور در بیانیه‌ای اعلام کرد که سامانه‌های پدافند هوایی آن با حملات موشکی و پهپادی مقابله کردند. همچنین در این بیانیه به شنیده شدن صدای انفجارهای در آسمان کویت ناشی از فعالیت پدافند هوایی اشاره شد. پیشتر نیز این ارتش در ۲ بیانیه جداگانه از مقابله با ۲ موج حملات موشکی و پهپادی خبر داده بود.

 

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بامداد امروز با انتشار بیانیه‌ای از اجرای یک عملیات ترکیبی و هدفمند موشکی و پهپادی علیه زیرساخت‌های مرتبط با صنایع نظامی و هوافضای آمریکا در منطقه از جمله کارخانه‌های آلومینیوم امال در امارات و کارخانه آلومینیوم آلبا در بحرین خبر داد.

 

در پی تشدید تجاوزات نظامی ایالات متحده آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه منافع و زیرساخت‌های نظامی و غیرنظامی جمهوری اسلامی، ایران در چارچوب حق دفاع مشروع خود بر اساس منشور سازمان ملل، اقدام به اجرای عملیات «وعده صادق ۴» کرد.

 

این عملیات در ادامه سلسله پاسخ‌های بازدارنده ایران طراحی شده و با هدف تنبیه متجاوزان، ایجاد موازنه در میدان و جلوگیری از تکرار حملات صورت گرفته است. در جریان این عملیات و تا بدین لحظه اهداف مشخص نظامی و راهبردی مرتبط با طرف‌های مهاجم، با استفاده از ترکیبی از توان موشکی و پهپادی مورد هدف قرار گرفته‌اند.

کلمات کلیدی: امارات بحرین
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار