ارتش اسرائیل در حال پیشروی به مناطق روستایی درعا و قنیطره است درخواست سناتور‌های آمریکایی برای انتشار تحقیقات حمله به مدرسه میناب واکنش نخست وزیر پاکستان به تحولات یمن و حمله عربستان به فرودگاه صنعا اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد

ترامپ: از پاپ عذرخواهی نمی‌کنم/ درباره موضوع تنگه هرمز «افراد درستی» تماس گرفتند

ترامپ: از پاپ عذرخواهی نمی‌کنم/ درباره موضوع تنگه هرمز «افراد درستی» تماس گرفتند رئیس‌جمهور آمریکا درباره تهدیداتش برای محاصره تنگه هرمز که ادعا شد از امروز اجرایی می‌شود، گفت که امروز تماسی از سوی «افراد درست» دریافت کرده که آنها به‌دنبال توافق هستند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۹ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 April 13
کد خبر: ۳۰۵۷۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا در اظهاراتی درباره انتشار پستی در تروث سوشال که او را به عنوان عیسی مسیح به تصویر می‌کشید، با عقب‌نشینی از انتشار آن عکس گفت: «من آن را پست کردم و فکر می‌کردم مرا به عنوان یک دکتر نشان می‌دهد. فکر می‌کردم به صلیب سرخ مرتبط باشد؛ ما از صلیب سرخ حمایت می‌کنیم. چنین حرفی فقط از رسانه‌های جعلی بر می‌آید.»

وی در ادامه با انتقاد از پاپ لئو بیان کرد: «ما قویا به نظم و قانون باور داریم و او به نظر با این مسئله مشکل دارد. دلیلی برای عذرخواهی وجود ندارد. او در اشتباه است.»

ترامپ در اظهاراتی واهی ادعا کرد: «مسئله دیگر این است که او از کار ما با ایران خوشش نمی‌آید. ایران می‌خواهد یک کشور هسته‌ای باشد تا جهان را نابود کند، اما این اتفاق رخ نخواهد داد.»

ترامپ در حالی ایران را به ساخت سلاح هسته‌ای متهم می‌کند که به اعتراف نهاد‌های اطلاعاتی این کشور و گزارش‌های آژانس هیچ نشانه‌ای از حرکت ایران به سمت ساخت سلاح وجود ندارد و ترامپ موضوع هسته‌ای ایران را بهانه تجاوز به مراکز هسته‌ای و تمامیت ارضی کشورمان کرده است.

رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه سیاست‌ها و مواضع جنگ طلبانه اش گفت که پس از ایران، واشنگتن احتمالا سری به کوبا بزند.

ترامپ در ادامه سخنان خود درباره تحولات پیرامون تنگه هرمز ادعا کرد که آمریکا نیاز به تنگه هرمز ندارد. برخی خریداران نفت در تلاش هستند نفت آمریکا را بخرند، اما تا قبل از آن ممکن است این قضیه حل و فصل بشود.

وی ادامه داد که امروز صبح تماسی از سوی کسانی که ترامپ آنها را «افراد درست» نامید، دریافت کرده است. وی گفت که این افراد به دنبال توافق هستند.

ارتش آمریکا پیش از این اعلام کرد که از دوشنبه ساعت ۱۰ صبح به وقت شرق آمریکا، ترافیک کشتیرانی به داخل و خارج از بنادر ایران را مسدود خواهد کرد؛ چنین اقدامی مانع از ورود تقریبا دو میلیون بشکه نفت ایران در روز به بازار‌های جهانی می‌شود و عرضه جهانی را بیش از پیش محدود می‌کند.

در همین حال، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پاسخ به تهدیدات ترامپ هشدار داد که نزدیک شدن کشتی‌های نظامی به این تنگه به عنوان نقض آتش‌بس تلقی شده و با آن به شدت و قاطعیت برخورد خواهد شد./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار