کدام استان‌ها با موضوع قرص در کیک درگیر هستند؟-راهبرد معاصر
میزبانی تیم ملی فوتبال ایران از امارات در کشور عمان واژگونی اتوبوس در جاده زاهدان به زابل / ۲۸ نفر مصدوم شدند وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام همتی: از رونق گذشته در مناطق آزاد خبری نیست فرمانداری: مرز مهران بازگشایی می‌شود نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد پزشکیان: اینکه توانستیم یک بلوچ سنی را استاندار کنیم با نظر مقام معظم رهبری بود وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد تعرفه گاز برای پرمصرف‌ها افزایش یافت واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو سخنگوی سازمان هدفمندی: منایع یارانه هنوز تامین نشد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

کدام استان‌ها با موضوع قرص در کیک درگیر هستند؟

پس از انتشار اخباری درباره قراردادن قرص یا کپسول هایی درون مواد خوراکی، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از تشکیل گروه گشت و بازرسی ویژه برای نظارت بر بازار خبر داد و گفت: بازرسان مرکز بهداشت استان در این باره تحقیقات میدانی انجام داده اند، اما هیچ موردی از جاسازی در مواد غذایی گزارش نشده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۰ - ۲۲ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 13
کد خبر: ۳۰۶۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ یکی از موضوعاتی که به سرعت در فضای مجازی دست به دست می شود و نگرانی هایی در بین مردم ایجاد کرده، خبرهایی درباره وجود قرص و کپسول در ۱۲ برند تولید مواد خوراکی مانند کیک، کلوچه، بیسکوییت و ... در بعضی از استان های کشور است.

 

مسئولان بهداشتی استان هرمزگان بیشتر این قرص ها را مسکن اعلام کرده اند و از پیگیری برای برخورد با متخلفانی خبر داده اند که با این کار باعث خلل در سلامت روانی جامعه شده اند.

 

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با استناد به بازدیدهای میدانی کارشناسان مرکز بهداشت از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، وجود هرگونه جاسازی در مواد غذایی را رد کرد و گفت: تاکنون هیچ موردی از جاسازی در مواد غذایی مشاهده نشده است.

 

آرش نجیمی، درباره بازار داغ جاسازی بعضی انواع قرص و مواد دیگر در بعضی مواد غذایی، توضیح داد: این موضوع فقط در استان های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کرمان گزارش شده و در همان استان ها نیز موضوع در دست بررسی است.

 

وی با اشاره به ابهامات حل نشده در این باره گفت: در ۱۲ برند جاسازی دیده شده، اما قرص هایی که گزارش شده متفاوت اند و این نشان می دهد که قرص ها از کارخانه وارد مواد غذایی نشده بود. البته این موضوع مربوط به بخش سلامت نیست و مقامات انتظامی و قضایی پیگیر آن هستند.

 

نجیمی به مردم توصیه کرد که اخبار مربوط به سلامت را تنها از طریق مراجع رسمی دنبال کنند و افزود: وزارت بهداشت، سازمان غذا و داروی کشور و هم روابط عمومی استان ها این موضوع را دنبال می کنند و تا زمان به نتیجه رسیدن این پرونده، مردم به شایعاتی که در فضای مجازی مطرح می شود اطمینان نکنند.

منبع: ایسنا

ارسال نظر