بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

مکرون به ترکیه هشدار داد

رئیس جمهور فرانسه روز جمعه به آنکارا هشدار داد که اتحادیه اروپا در برابر اقدامات تحریک‌آمیز این کشور کوتاه نمی‌آید.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۰ - ۲۲ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 13
کد خبر: ۳۰۶۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، سه کشور ایتالیا،‌ آلمان و فرانسه روز جمعه طی بیانیه‌ای از تمامی مقامات لیبی و بازیگران بین‌الملل خواستند تا از اتخاذ هرگونه اقدام نظامی خودداری کرده و بار دیگر وارد مذاکرات به رهبری سازمان ملل شوند.

 

«امانوئل مکرون» رئیس جمهور فرانسه نیز عصر جمعه اعلام کرد که نشست آلمان،‌ فرانسه و ایتالیا صبح روز جمعه برای بررسی وضع لیبی برگزار شد و اتحادیه اروپا به روند سیاسی که سازمان ملل در لیبی به پیش می‌برد پایبند است.

 

رئیس جمهور فرانسه در ادامه گفت: «اتحادیه اروپا کاملا با یونان و قبرس درباره اقدامات تحریک آمیزی که ترکیه در دریای مدیترانه انجام می‌دهد اعلام همبستگی می‌کند.»

 

وی همچنین هشدار داد که اتحادیه اروپا از موضع ثابت خود در قبال اقدامات تحریک آمیزی که ترکیه انجام می‌دهد کوتاه نخواهد آمد.

 

«رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه و «فائز السراج» رئیس دولت وفاق ملی لیبی ۲۷ نوامبر (چهارشنبه ششم آذر) دو یادداشت تفاهم در زمینه همکاری امنیتی و مناطق دریایی امضا کردند که با واکنش شدید مصر، قبرس و یونان مواجه شد و متعاقب آن یونان از اخراج سفیر دولت السراج از این کشور خبر داد.

 

ارسال نظر