سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

رئیس‌جمهور لبنان: اکنون زمان برای دیدار با نتانیاهو مناسب نیست

رئیس‌جمهور لبنان: اکنون زمان برای دیدار با نتانیاهو مناسب نیست در حالی که مذاکره مستقیم لبنان با رژیم صهیونیستی با مخالفت طیف وسیعی از مردم این کشور مواجه است؛ رئیس‌جمهور لبنان با بیان اینکه برگشتی از مسیر مذاکرات وجود ندارد، ادعا کرد، گزینه دیگری وجود ندارد. وی در عین حال گفت که اکنون زمان مناسبی برای دیدار با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نیست.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۵ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 May 04
کد خبر: ۳۰۷۲۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، «ژوزف عون»، رئیس‌جمهور لبنان امروز (دوشنبه) در سخنانی ادعا کرد، راه برگشتی از مسیر مذاکرات نیست، زیرا گزینه دیگری وجود ندارد.

در حالی که آمریکا برای دیدار میان مقامات لبنان و رژیم صهیونیستی در تقلا است، ژوزف عون در عین حال گفت، اکنون زمان مناسبی برای دیدار با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نیست.

رئیس جمهور لبنان در ادامه اظهاراتش ادعا کرد: لبنان مورد توجه شخصی رئیس جمهور آمریکا دونالد ترامپ است و این فرصت بزرگی است که باید از آن استفاده کنیم.

ژوزف عون خاطرنشان کرد: ما آماده‌ایم تا سرعت مذاکرات را تا حدی که آمریکا روی آن کار می‌کند، افزایش دهیم.

وی تصریح کرد: اهداف هرگونه مذاکره‌ای باید مبتنی بر عقب‌نشینی اسرائیل از سرزمین‌های اشغالی و بازگشت اسیران لبنانی باشد.

در حالی که رژیم صهیونیستی به توافقات پایبند نبوده و به تجاوزات به لبنان ادامه می‌دهد؛ عون گفت: ما بر در پیش گرفتن گزینه دیپلماتیک اصرار داریم؛ چراکه پیش از این، ثابت شد که گزینه جنگ نتیجه مطلوب را به همراه ندارد.

پیشتر رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش داده بودند احتمال دارد نخست‌وزیر این رژیم در جریان سفرش به آمریکا با رئیس جمهور لبنان دیدار کند.

بر اساس گزارش شبکه صهیونیستی «آی ۲۴ نیوز»، این دیدار احتمالی قرار است در هفته‌ای که از ۱۱ مه (دوشنبه ۲۱ اردیبهشت) آغاز می‌شود برگزار گردد، مشروط بر آنکه درگیری‌ها از سر گرفته نشود و شرایط امنیتی اجازه برگزاری چنین نشستی را فراهم کند.

این تحولات در حالی مطرح می‌شود که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا پیش‌تر در تاریخ ۱۶ آوریل (۲۷ فروردین) اعلام کرده بود که لبنان و رژیم صهیونیستی پس از مذاکرات مستقیم در واشنگتن، به توافقی برای آتش‌بس ۱۰ روزه دست یافته‌اند؛ توافقی که از نیمه‌شب ۱۷ آوریل (به وقت بیروت) اجرایی شد، اما رژیم صهیونیستی به آن پایبند نیست./ ایسنا 

کلمات کلیدی: لبنان نتانیاهو
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار