ادعای ترامپ: تمامی مین‌ها از تنگه هرمز پاکسازی شدند پاسخ قالیباف به لفاظی‌های بسنت: نمایش مضحکت، روز پیروزی نبود؛ روز دلقک بود! رایزنی تلفنی عراقچی و عاصم منیر انحلال قسد رسماً اعلام شد/ مظلوم عبدی مشاور جولانی شد فرمانده ارتش و وزیر کشور پاکستان تهران را ترک کردند ادعای سنتکام: همچنان به اجرای محاصره دریایی علیه ایران ادامه می‌دهیم محسن رضایی در دیدار با عاصم منیر از تفاهم نامه اسلام آباد و تنگه هرمز گفت/ دبیر شعام: آمریکا باید رفتارش را تغییر دهد کره جنوبی از لغو رزمایش بزرگ با آمریکا خبر داد آمریکا، سوریه را از فهرست کشور‌های حامی تروریسم خارج کرد ادعای جدید نتانیاهو: ایران قصد ترور یکی از اعضای خانواده‌ام را داشت تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران / بسنت جنگ اقتصادی علیه کشور‌های جهان را آغاز کرد ترامپ: تعرفه‌های جدید علیه کانادا در راه است دیدار عاصم منیر با رئیس مجلس/ قالیباف: پیگیر شروط یادداشت تفاهم هستیم سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن: نفتکش دشمن سعودی در شمال دریای سرخ هدف قرار گرفت ادعای سنتکام درباره تداوم محاصره دریایی ایران دیدار هیأت اعزامی رهبر انقلاب با رئیس الحشد الشعبی در عراق

روسیه: رابطه با آمریکا در پایین‌ترین سطح قرار دارد

روسیه: رابطه با آمریکا در پایین‌ترین سطح قرار دارد  سخنگوی کاخ کرملین گفت: در زمان حاضر سفر ترامپ به روسیه در دستور کار نیست و روابط دوجانبه نیز بسیار تیره است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۶ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 May 13
کد خبر: ۳۰۸۰۴۸

به گزارش راهبردمعاصر، کاخ کرملین اعلام کرد سفر احتمالی دونالد ترامپ به روسیه در زمان حاضر در دستور کار نیست؛ این موضع پس از آن مطرح شد که ترامپ احتمال سفر به روسیه را رد نکرده بود.

به‌نوشته آرتی، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین، در پاسخ به پرسشی درباره احتمال سفر رئیس‌جمهور آمریکا گفت: «خیر، چنین سفری اکنون در دستور کار نیست و هیچ‌گونه تدارکی برای سفر هیئتی آمریکایی به مسکو انجام نمی‌شود.»
این اظهارات در حالی مطرح شده است که پسکوف پیش‌تر تأکید کرده بود دعوت ولادیمیر پوتین از ترامپ برای سفر به مسکو همچنان پابرجاست و رئیس‌جمهور روسیه از دیدار با همتای آمریکایی خود استقبال می‌کند.

او همچنین گفته بود پوتین در هر تماس تلفنی، این دعوت را به ترامپ یادآوری می‌کند.

در مقابل، ترامپ احتمال سفر به روسیه در سال جاری را در چارچوب تلاش‌ها برای حل‌وفصل جنگ اوکراین رد نکرده است. ترامپ در گفت‌وگو با خبرنگاران گفته بود: «هر کاری لازم باشد انجام خواهم داد».

پسکوف همچنین در اظهاراتی جداگانه اعلام کرد روابط دوجانبه میان مسکو و واشنگتن همچنان در پایین‌ترین سطح قرار دارد.

او گفت: «هیچ حرکتی در روابط دوجانبه دیده نمی‌شود و این روابط همچنان در نقطه صفر قرار دارد.»، به‌گفته سخنگوی کرملین، این آمریکا است که باید برای بهبود روابط گام بردارد، اما تاکنون اقدامی انجام نداده است.

آخرین تماس تلفنی میان پوتین و ترامپ در 29 آوریل انجام شد؛ تماسی که بیش از یک ساعت و نیم به طول انجامید و دو طرف در آن درباره پرونده‌های مهم، از جمله ایران و روند حل‌وفصل جنگ اوکراین گفت‌وگو کردند./تسنیم

کلمات کلیدی: روسیه ایران
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار