ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک

دور جدید فرار قضایی؛ نتانیاهو خواهان لغو دادگاه شد، دادستانی مخالفت کرد اما قضات موافقت کردند؟

دور جدید فرار قضایی؛ نتانیاهو خواهان لغو دادگاه شد، دادستانی مخالفت کرد اما قضات موافقت کردند؟  رسانه های رژیم صهیونیستی از درخواست بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم برای لغو جلسه دادگاه خود خبر دادند. 
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۹ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 May 18
کد خبر: ۳۰۸۴۶۵

به گزارش راهبردمعاصر؛ الجزیره گزارش داد، منابع صهیونیستی گزارش دادند که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم امروز نیز به بهانه های امنیتی و سیاسی خواستار لغو جلسه دادگاه خود شده است.

طبق این گزارش، دادستانی این رژیم با درخواست نتانیاهو مخالفت کرده و جلسه دادگاه را به بعد از ظهر امروز موکول کرده است.

این درحالی است که تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که قضات با درخواست نتانیاهو موافقت کرده و جلسه دادگاه امروز را لغو کرده اند.
هفته گذشته نیز بازجویی از نتانیاهو در پرونده موسوم به «۴۰۰۰»، پرونده «بزک–والا» که در آن او به رشوه‌خواری، کلاهبرداری و خیانت در امانت متهم است، به پایان رسید و بلافاصله جلسه رسیدگی به پرونده فساد مالی «۲۰۰۰» آغاز شد.

پرونده 2000 نیز مربوط به اتهامات مطرح شده در خصوص تبادل رشوه بین نتانیاهو و مالک روزنامه یدیعوت آحارونوت است.

جلسه دادگاه ناحیه قدس اشغالی نیز بار دیگر حاشیه ساز شد. نتانیاهو در میانه بازجویی یک پاکت‌نامه مهروموم‌شده تحویل گرفت سپس با ادعای رسیدگی به یک «فوریت امنیتی» خواستار ترک فوری دادگاه شد.

منابع نزدیک به نتانیاهو از توضیح درباره محتوای پاکت‌نامه خودداری کرده‌اند، موضوعی که به گمانه‌زنی‌ها درباره استفاده ابزاری از مسائل امنیتی برای فرار از پاسخ‌گویی قضایی دامن زده است.

گفته می‌شود، نتانیاهو همچنان تلاش دارد با بهانه‌های امنیتی و سیاسی روند دادگاه را مختل کرده و از پاسخ‌گویی درباره اتهامات سنگین فساد مالی بگریزد./ایرنا

کلمات کلیدی: نتانیاهو
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار