مبادله ۱۰۰ میلیارد دلاری ایران و شرکا-راهبرد معاصر
رئیس‌جمهور عازم قاهره شد رئیس‌جمهور فردا به مصر می‌رود تاجگردون: ۱۱ میلیارد دلار برای کالا‌های اساسی تخصیص یافت  بودجه ۱۴۰۴ به شورای نگهبان ارسال شد استاندار تهران: تعطیلی‌ها روزانه اعلام می‌شوند ربیعی: رئیس‌جمهور قانون حجاب و عفاف را در دستورکار شورای امنیت ملی قرار داد وکیل پرونده «کنسرت فرضی»: بازداشت پرستو احمدی در مازندران سخنگوی دولت: افزایش دو یا سه برابری بودجه نیرو‌های مسلح صحّت ندارد امام جمعه موقت تهران: هدف رژیم صهیونیستی از نیل تا فرات است / جامعه جهانی برای توقف این رژیم به پا خیزد  واکنش صمصامی به گران سازی نرخ ارز؛ وزیر اقتصاد استیضاح شود + عکس اطلاعیه سپاه: شبکه ضد امنیت ملی در قزوین متلاشی شد بیانیه سپاه / آغاز دورانی نوین از پروسه شکست دشمنان امت اسلامی و غلبه جبهه مقاومت بر توطئه ترکیبی جبهه باطل سخنگوی دولت: اغلب بنزین تولیدی کشور مطابق با استانداردهای یورو ۴ است ابراهیم‌پور: مطالبات معلمان بازنشسته نیمه دوم ۱۴۰۰ در سال آینده پرداخت می‌شود آملی لاریجانی: در مجمع با شفافیت مخالف نیستیم، اشکال ما مساله خروج مجلس از حدود اختیارات خود بود

مبادله ۱۰۰ میلیارد دلاری ایران و شرکا

معاون اول رئیس جمهور ضمن تشریح فشارهای فزاینده آمریکا علیه اقتصاد کشور، از تبادل ۱۰۰ میلیارد دلاری کالاهای تجاری میان ایران و شرکای اقتصادی اش در خلال یک سال اخیر خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۴ - ۲۶ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 17
کد خبر: ۳۱۰۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ قریب به بیست ماه از خروج ایالات متحده آمریکا از توافق بین المللی برجام که ضمانت شورای امنیت سازمان ملل متحد را نیز پشت خویش داشت، می گذرد. در خلال ماه های اخیر، بر میزان فشارهای اقتصادی آمریکا جهت به زانو در آوردن ایران به نحو چشمگیری افزوده شده تا آنجا که کمتری کشور رغبت به خرید نفت از ایران را دارد.

 

اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور امروز و در دومین همایش ملی ایثار اجتماعی که در حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی برگزار می شد، به تشریح این سیاست و اقدامات ایران برای مقابله با آن پرداخت و اظهار داشت: باید بدانیم ایران به فرهنگ ایثارگری احتیاج دارد و هرچه از آثار ایثار اجتماعی بگوییم به قوام جامعه ایران کمک کرده‌ایم.

 

وی ادامه داد: مفهوم ایثار و فداکاری در دوران انقلاب به صورت عملی اجرا شد و مردم ایران آثار و برکات آن را در لحظه لحظه زندگی خود دیدند.

 

جهانگیری گفت: آنجایی که تهدیدات علیه یک کشور افزوده می‌شود، تعداد بیشتری می‌خواهند قدم در میدان بگذارند تا جامعه آن‌ها سربلند بماند.

 

معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه هرچه به تاریخ انقلاب نزدیک می‌شویم ایثار بیشتر می‌شود، گفت: در دوران مبارزه با استکبار، مردم آرمان‌های خود را دنبال می‌کردند و امام (ره) در صدر ایثارگری بود.

 

وی ادامه داد: هر زمان که احتیاج بود خطری پذیرفته شود، امام(ره) و یاران ایشان خطر کردند، پس از هر بار ملاقات احساس می‌شد شرایط روشنی برای آینده وجود دارد؛ مرحوم هاشمی رفسنجانی قبل انقلاب از سوی امام(ره) به سفر خارجی رفته بودند و آنجا به او گفتند: «اگر به ایران برگردی شما را اعدام می‌کنند»، سپس او در فرودگاه دستگیر شد و کار او برای انقلاب ثمربخش بود.

 

جهانگیری تصریح کرد: در جنگ تحمیلی، ملت ایران درخشیدند و اقداماتی انجام دادند که تنها چند مورد اندک فقط در تاریخ و داستان‌ها نوشته شده است، اما ایرانیان از جمله بسیاری از دانش آموزان، دانشجویان و جوانان در طول هشت سال دفاع مقدس ایثارگری‌هایی از خود نشان دادند که بی مانند است.

 

معاون اول رئیس جمهور گفت: ۲۳۹ هزار شهید موضوع بسیار مهمی است، اما عده‌ای سعی می‌کنند همواره چیزی لق لق زبان آن‌ها باشد، اما خانواده شهدا کاری کردند که باید بدون هیچ موردی به آینده منتقل شود.

 

وی گفت: نه تنها در دوران جنگ، بلکه طی ۴۰ سال پس از انقلاب نیز صحنه‌های متعددی رخ داد که مردم ایران از خود دفاع کردند.

 

جهانگیری گفت: در برخی از مواقع مردم ایران به صورت مظلومانه از خود دفاع کردند، آمریکا به تنهایی ارتشی با ویژگی‌های خاص است و کشور‌های مختلف از او حساب می‌برند، اکنون آمریکا علیه ملت ایران اعلام جنگ اقتصادی کرده است.

 

معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: دولت آمریکا خود گفته که می‌خواهد به مردم ایران فشار وارد کند تا نظام از طرف مردم سقوط کند و آن‌ها فکر می‌کردند در بهمن ۹۷ ایرانیان چهلمین سالگرد انقلاب را نمی‌بینند.

 

وی تصریح کرد: آمریکایی‌ها از تمام توان خود برای از بین بردن اقتصاد ایران استفاده کردند و هر کاری که می‌توانستند علیه ملت ایران انجام دادند، حتی به کشور‌های دوست ما مانند چین، روسیه و ترکیه هم فشار وارد کردند و آن‌ها از انجام کار اقتصادی با ما طفره رفتند و نفت ما را نخریدند.

 

جهانگیری گفت: من هیچگاه فکر نمی‌کردم کشوری مستقل مانند هند هم از آمریکا تبعیت کند و از ما نفت نخرد.

 

معاون اول رئیس جمهور بیان کرد: ایثارگران جوان ایران روش‌هایی طراحی کردند و نگذاشتند که آمریکایی‌ها به هدف خود برسند، البته گفتند این روش حائز نیست، زیرا آمریکا به دنبال راهی برای ضربه زدن است.

 

وی با اشاره به تحریم کشتیرانی گفت: هم اکنون بیشتر صادرات و واردات در بندر‌های ایران با دیگر کشور‌ها انجام می‌شود و حتی مقامات آمریکایی به ناخدا کشتی جبل الطارق ایمیل زدند تا او با ایران تبادل نکند.

 

جهانگیری تصریح کرد: آمریکایی‌ها گفتند هیچ سیستم بانکی نباید با ایران همکاری کند، اما هم اکنون اقتصاد ایران بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار مبادله دارد.

 

معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه آمریکایی‌ها به دنبال وارد کردن فشار به ایران هستند، گفت: با این وجود ایران روی پای خود ایستاد، برخی از حرف‌های ما تعابیر اشتباه می‌کنند، اقتصاد ایران قرار بود از هم بپاشد، اما این اتفاق نیفتاد. ایرانی دلسوز مردم و کشور است و در هر لباسی که ما گاهی برای آن ناحق قضاوت می‌کنیم وارد میدان شد و با ریسک فراوان کالای مورد نیاز مردم را وارد کردند و اجازه ندادند قحطی به وجود بیاید.

 

وی با اشاره به موقعیت جغرافیایی ایران گفت: در شمال و جنوب ما دریا و ۱۵ کشور اطراف ایران وجود دارد و با این تعداد امکانات می‌توانیم خود را نجات دهیم، مهمترین ایثارگری در این مقطع حساس این است که کاری کنیم تا آمریکا با شکست مواجه شود و حال اگر موفق شویم، در تاریخ سرفرازی ایران ثبت می‌شود؛ این کار شدنی است، اما باید دوام و قوام جامعه حفظ شود و با توسعه فرهنگ ایثار و شهادت می‌توان این امر را محقق کرد.

 

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به زلزله کرمانشاه بیان کرد: در زمان وقوع زلزله بسیاری از نیرو‌ها مکررا اطلاع می‌دادند که به سمت جاده نروید، اما مردم برای فداکاری و ایثار به سرپل ذهاب رفتند.

 

وی تصریح کرد: در این مشکلات حساس است که ملت مفهوم پیدا می‌کند و سیل و زلزله نمونه‌های اساسی و مهم مفهوم هستند.

 

جهانگیری تصریح کرد: آینده ایران به کمک ایثار محقق خواهد شد و برای اداره کشور باید بتوانیم با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، ایثارگری کشور را از پیچ حساسی که روی آن قرار دارد عبور دهیم.

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده