فرمانده ارتش و وزیر کشور پاکستان تهران را ترک کردند ادعای سنتکام: همچنان به اجرای محاصره دریایی علیه ایران ادامه می‌دهیم محسن رضایی در دیدار با عاصم منیر از تفاهم نامه اسلام آباد و تنگه هرمز گفت/ دبیر شعام: آمریکا باید رفتارش را تغییر دهد کره جنوبی از لغو رزمایش بزرگ با آمریکا خبر داد آمریکا، سوریه را از فهرست کشور‌های حامی تروریسم خارج کرد ادعای جدید نتانیاهو: ایران قصد ترور یکی از اعضای خانواده‌ام را داشت تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران / بسنت جنگ اقتصادی علیه کشور‌های جهان را آغاز کرد ترامپ: تعرفه‌های جدید علیه کانادا در راه است دیدار عاصم منیر با رئیس مجلس/ قالیباف: پیگیر شروط یادداشت تفاهم هستیم سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن: نفتکش دشمن سعودی در شمال دریای سرخ هدف قرار گرفت ادعای سنتکام درباره تداوم محاصره دریایی ایران دیدار هیأت اعزامی رهبر انقلاب با رئیس الحشد الشعبی در عراق وزارت دفاع عراق: ۹ مهر تاریخ نهایی خروج نیرو‌های بیگانه است تعویق سفر ویتکاف و کوشنر به روسیه و اوکراین جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد

واکنش نخست وزیر پاکستان به تحولات یمن و حمله عربستان به فرودگاه صنعا

پاکستان و عربستان نخست وزیر پاکستان در واکنش به تحولات یمن پس از حمله هوایی عربستان سعودی به فرودگاه صنعا که پاسخ مقابله جویانه نیرو‌های مسلح یمنی را نیز درپی داشت، گفت که اسلام‌آباد از همه تلاش‌ها برای ارتقای صلح و ثبات در منطقه حمایت می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۲ - ۲۳ تير ۱۴۰۵ - 2026 July 14
کد خبر: ۳۱۳۲۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، شهباز شریف امروز در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که پاکستان از حاکمیت و تمامیت ارضی عربستان سعودی حمایت می‌کند.

این درحالی است که پس از حملات روز گذشته عربستان سعودی به فرودگاه صنعا، نیرو‌های مسلح یمن نیز با چندین فروند موشک بالستیک و پهپاد، فرودگاه اب‌ها در عربستان را هدف قرار دادند.

سرتیپ «یحیی سریع» این حملات را «تجاوزی آشکار و ظالمانه» توصیف و اضافه کرد: این تجاوز بدون پاسخ و مجازات نخواهد ماند و عربستان باید مسوولیت کامل پیامد‌های این اقدام را بر عهده بگیرد.

در همین حال، «محمد الفرح» عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن تأکید کرد که پاسخ به هر گونه تجاوزات عربستان، قاطع و مستقیم خواهد بود.

نخست وزیر پاکستان در ادامه پیام خود مدعی شد که نقض حاکمیت و تمامیت ارضی عربستان منجر به تضعیف بیشتر صلح و ثبات منطقه‌ای می‌شود.

وی تاکید کرد: پاکستان به حمایت از تمام تلاش‌های صادقانه با هدف ارتقای صلح، ثبات، امنیت و تفاهم متقابل در سراسر منطقه ادامه خواهد داد.

در همین حال، منابع یمنی از برگزاری تجمعات قبیله‌ای مسلحانه و راهپیمایی‌های مردمی در چندین استان این کشور در محکومیت حمله عربستان سعودی به فرودگاه بین‌المللی صنعاء خبر دادند؛ شرکت‌کنندگان ضمن اعلام حمایت از نیرو‌های مسلح یمن، خواستار پاسخ به این حمله شدند.

تجمعات و راهپیمایی‌های اعتراضی در استان‌های حجه، ریمه، المحویت و إب برگزار شد و قبایل شهرستان «المحابشه» در استان حجه با برگزاری یک گردهمایی قبیله‌ای مسلحانه، حمله عربستان سعودی به فرودگاه صنعاء را محکوم و از مواضع نیرو‌های مسلح یمن در پاسخ به این حمله حمایت کردند.

اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران هم ضمن محکوم کردن این اقدام عربستان، آن را نقض آشکار حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد و بی‌حرمتی به حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی یمن دانست.

وی این اقدام را در تعارض با تلاش‌ها برای برقراری صلح و ثبات و مغایر با توافق آتش‌بس سال ۲۰۲۲ و تفاهمات متعاقب آن برای جلوگیری از تصعید تنش خواند و تصریح کرد: اقدامات تحریک‌آمیز و خطرناکی همچون حمله به فرودگاه غیرنظامی و تهدید امنیت و ایمنی هواپیمای مسافربری، نقض فاحش حقوق بین‌الملل هوانوردی و اکیدا غیرقابل پذیرش است./ ایرنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار