خرازی خطاب به مقام ارمنی: جزئیات مشارکت شرکت آمریکایی در مسیر ارتباطی باید روشن شود ادعای ارتش اسرائیل؛ یک فرد مهم حماس هدف قرار گرفته است جولانی سرکوب علویان سوریه را آغاز کرد ترامپ: هیچ نیروی آمریکایی به اوکراین اعزام نخواهد شد وزیر دفاع یمن: رهبران سیاسی ما تمامی تدابیر لازم را برای مقابله با دشمن صهیونیست اتخاذ کرده‌اند/ ارتش در بالاترین سطح آمادگی قرار دارد تماس السودانی با رئیس جمهور فرانسه/ هشدار درباره تبعات جنگ برای منطقه قالیباف: ماجراجویی دولت ترامپ در حوزه کارائیب را محکوم و همبستگی خود با ونزوئلا اعلام می‌کنم سرپرست نخست‌وزیری یمن انتخاب شد کالاس: تصمیم تروئیکای اروپایی به معنای پایان دیپلماسی با ایران نیست دیدار آرمن گریگوریان با سید عباس عراقچی شهادت نخست‌وزیر یمن در حمله اسرائیل به صنعاء آکسیوس: حال ترامپ خوب است؛ امروز قرار است گلف بازی کند آیا ترامپ واقعاً مرده است؟ درخواست بی‌شرمانه گروسی برای دسترسی به تاسیسات هسته‌ای ایران رئیس جمهور فرانسه: ایران باید به مذاکرات هسته‌ای بازگردد!

ائتلاف سعودی به تجاوز و محاصره پایان دهد تا حملات ما هم متوقف شود

یک عضو شورای عالی سیاسی یمن به اقدام محور سعودی در محکوم کردن عملیات نیروهای یمنی در عمق عربستان سعودی واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۳ - ۳۰ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 20
کد خبر: ۸۱۳۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک عضو شورای عالی سیاسی یمن به اقدام محور سعودی در محکوم کردن عملیات نیروهای یمنی در عمق عربستان سعودی واکنش نشان داد.

«محمد البخیتی» در صفحه توئیتر خود این اقدام را بی نوشت: محکوم کردن‌های شما را زیر پاهایمان می‌گذاریم.

وی همچنین گفت: تجاوزات و محاصره خود را متوقف کنید تا ما نیز حملات خود را متوقف سازیم.

البخیتی همچنین تصویری از خبر شبکه العربیه سعودی با تیتر «محکومیت‌های عربی گسترده علیه حمله به پالایشگاه نفتی الریاض؛ اقدامی تهاجمی و برنامه‌ریزی شده بود» را در صفحه توئیتر خود منتشر کرد.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن روز جمعه اعلام کرد که در جریان دومین عملیات پهپادی ارتش این کشور، پایگاه هوایی «ملک خالد» در عربستان هدف قرار گرفت.

بر اساس این گزارش، یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن امروز جمعه اعلام کرد که یگان پهپادی این کشور پایگاه هوایی «ملک خالد» در «خمیس مشیط» را با ۲ فروند پهپاد «قاصف k۲» هدف حمله قرار داده و به اهداف مورد نظر خود دست پیدا کرد.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد که حمله به پایگاه ملک خالد در پاسخ به تشدید حملات متجاوزان سعودی و تداوم محاصره یمن صورت گرفته است.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن پیشتر نیز از عملیات گسترده نیروهای این کشور در عمق عربستان سعودی خبر داده بود.

وی با بیان این مطلب افزود: تأسیسات آرامکو در ریاض با ۶ پهپاد هدف قرار داده شده و عملیات از دقت بسیار بالایی برخوردار بود.

سریع خاطرنشان کرد: تا زمانی که محاصره و تجاوز ادامه داشته باشد، عملیات نیروهای مسلح یمن نیز ادامه خواهد داشت.

وی در ادامه گفت: همه شرکتهای خارجی و شهروندان سعودی باید از اهداف نظامی و حساس دوری کنند؛ زیرا این اماکن، «اهداف مشروع» نیروهای یمنی محسوب می‌شوند./مهر

کلمات کلیدی: یمن عربستان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار