واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟ وقوع انفجار‌های شدید در شمال اردن / پایگاه الازرق هدف قرار گرفت انفجار‌های مهیب در تازه‌ترین حملات اسرائیل به لبنان درگیری تن به تن گردان‌های قدس با مزدوران اسرائیل در جنوب نوار غزه اسرائیل ۵ اسیر لبنانی را آزاد کرد + اسامی اسرا وزیر جنگ اسرائیل: تا حزب الله خلع سلاح نشود از لبنان عقب نشینی نمی‌کنیم  افزایش شمار قربانیان سیل نپال به ۱۲۸۷ نفر / بیش از ۶ هزار نفر مفقود شدند برنامه کره جنوبی برای اعزام نیرو و ناو به تنگه هرمز

کوشنر: دیدار ما با حماس «بسیار دوستانه» بود

حماس داماد و مشاور ارشد ترامپ در سخنانی مدعی پیشرفت در مذاکرات با نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره خلع سلاح غزه شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۷ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۵ - 2026 August 17
کد خبر: ۳۱۶۲۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، جرد کوشنر، مشاور ارشد و داماد دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در گفت‌و‌گو با شبکه فاکس نیوز با ادعای این که نگرانی‌های اسرائیل قابل قبول است افزود که تل آویو این نگرانی‌ها را مطرح کرده که واشنگتن توانسته است آنها را بررسی و برخی سوءتفاهم‌ها درباره این طرح را برطرف کند.

وی در ادامه ادعا‌های خود افزود که در مذاکرات با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، درباره خلع سلاح غزه پیشرفت چشمگیری حاصل شده است.

کوشنر بار دیگر با حمایت تمام قد از رژیم تل آویو مدعی شد که در صورت وجود هرگونه تهدید قریب‌الوقوع، آمریکا حق اسرائیل برای دفاع از خود را محدود نخواهد کرد.

وی همچنین گفت: می‌توانیم در ۳۰ روز شاهد پیشرفت باشیم و امیدواریم در ۶۰ تا ۹۰ روز، روند خارج کردن سلاح‌ها آغاز شود و پیشرفت حاصل شود.

کوشنر در ادامه گفت دیدار ما با حماس «بسیار دوستانه» بود و آنها حرف‌های درست زدند؛ به همین دلیل به آنها فرصت خواهیم داد تا این موضوع را ثابت کنند.

وی با تکرار این اظهاراتش که "حماس حرف‌های درستی زد" در عین حال با تروریستی خواندن این جنبش مقاومت که به صورت مشروع در صدد احقاق حقوق مردم فلسطین است، مدعی شد:، اما اعتماد به یک سازمان تروریستی که دست به چنین جنایاتی زده، سخت است.

کوشنر با بیان این که "همه‌چیز به اقدامات حماس و اقدامات عملی آن بستگی خواهد داشت"، گفت: امیدوارم که آنها در اظهاراتشان صادق باشند.

وی همچنین گفت: ممکن است پیشرفت خیلی زود حاصل شود، اما به همکاری هر دو طرف نیاز داریم و امیدواریم بتوانیم به پیش برویم.

در همین راستا، یک مقام آمریکایی که به نامش اشاره نشده به پایگاه خبری آکسیوس گفت که کوشنر به نتانیاهو گفته است آخرین دیدار وی و استیو ویتکاف، فرستاده ویژه ترامپ در امورخاورمیانه با رهبران حماس به توافقی منجر شده که بر اساس آن، همه اسیران اسرائیلی آزاد شوند.

این مقام آمریکایی افزود که کوشنر به نتانیاهو تأکید کرده است شنیدن مستقیم دیدگاه رهبران حماس درباره آمادگی آنها برای خلع سلاح اهمیت دارد.

خبرگزاری رویترز نیز به نقل از کوشنر گزارش داد که گفت‌و‌گو‌های آمریکا با بخش‌های مختلف دولت ایران، بیش از هر زمان دیگری جدی و گسترده شده است.

کوشنر افزود: هنوز به تفاهمی با ایران دست نیافته‌ایم، اما گفت‌و‌گو‌های مثبت و فعالی داشته‌ایم.

این مقام آمریکایی بدون اشاره به نقض مکرر توافق‌های گذشته توسط رژیم عهد شکن رژیم صهیونیستی گفت که کوشنر و نتانیاهو بر سر تشکیل سازوکاری در غزه برای رصد موارد نقض توافق و رسیدگی به نگرانی‌های اسرائیل توافق کرده‌اند.

این مقام آمریکایی افزود که کوشنر گفته است روند خلع سلاح با تحویل سلاح‌های حماس به دولت تکنوکرات فلسطینی آغاز خواهد شد.

مقام مذکور اضافه کرد: نتانیاهو نیز متعهد شده است اقداماتی برای بهبود وضعیت انسانی در غزه، به‌ویژه در زمینه آب و فاضلاب انجام دهد.

این مقام آمریکایی گزارش داد که کوشنر همچنین به نتانیاهو گفته که واشنگتن از اسرائیل می‌خواهد در غزه گام‌های کوچکی بردارد تا جدیت حماس را در بوته آزمایش قرار دهد.

یک مقام شورای صلح که به نامش اشاره نشده به بدعهدی صهیونیست‌ها در طول سالیان دراز در حق مردم فلسطین و کشتار بی رحمانه مردم غزه مدعی شد: اسرائیلی‌ها به این روند فرصت خواهند داد و اکنون این حماس است که باید حسن نیت واقعی خود را ثابت کند.

در سایه تحولات مربوط به غزه، شبکه رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز به نقل از یک مقام صهیونیست گزارش داد که به نظامیان اسرائیلی دستور داده شده که خط زرد در نوار غزه را به سمت غرب گسترش ندهند./ مهر 

کلمات کلیدی: حماس کوشنر
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار