خلیفه حفتر به قاهره رفت-راهبرد معاصر
مصر رئیس گروه دی۸ شد سخنگوی وزارت خارجه: حملات اسرائیل منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد واکنش انصارالله به حمله هوایی اسراییل: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم/ حمایت از غزه ادامه دارد حمله هوایی گسترده رژیم اسرائیل به صنعاء و الحدیده یمن + جزییات وزیر کابینه صهیونیستی: فعلا در سوریه می‌مانیم المیادین از وقوع یک انفجار بسیار مهیب در جنوب لبنان خبر داد عراقچی: امیدواریم سران دی۸ پیام محکمی درباره توقف جنایات اسرائیل به جهان بدهند «تروداویه» و «ستاریه ترنی» توسط ارتش روسیه آزاد شدند سارکوزی به یک سال زندان محکوم شد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران در اقدامی نادر، سوئیس فعالیت حزب‌الله را ممنوع کرد هشدار عراقچی درباره طراحی آمریکا و اسرائیل برای تجزیه کشورهای اسلامی اشغال ۴۴۰ کیلومتر مربع از اراضی سوریه توسط رژیم صهیونیستی  آغاز نشست وزیران خارجه دی ۸ در قاهره با حضور عراقچی نخستین رئیس‌جمهور فرانسه که به مجازات زندان محکوم شد

خلیفه حفتر به قاهره رفت

فرمانده نیروهای موسوم به ارتش ملی لیبی عصر روز یکشنبه وارد قاهره شد تا با مقامات مصری دیدار کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۹ - ۰۸ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 29
کد خبر: ۳۲۱۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «خلیفه حفتر» فرمانده نیروهای موسوم به ارتش ملی لیبی روز یکشنبه به قاهره سفر کرد تا در این کشور با «عبدالفتاح السیسی» رئیس جمهور مصر دیدار و گفت‌وگو کند.

 

این سفر در بحبوحه حمله نیروهای وابسته به حفتر به طرابلس،‌ پایتخت لیبی و همچنین کمک نظامی ترکیه به دولت وفاق ملی به نخست وزیری «فائز السراج» انجام می‌شود.

 

در حالی که سازمان ملل دولت وفاق ملی را در لیبی به رسمیت شناخته است، اما مصر، امارات و عربستان از خلیفه حفتر حمایت می‌کنند.

 

رئیس جمهور مصر روز گذشته (شنبه) در جلسه کابینه دولت خواستار حل کامل بحران لیبی و جلوگیری از «مداخله خارجی غیر مشروع» در این کشور شده بود.

 

 پس از اعلام حمایت «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه از دولت وفاق ملی لیبی مستقر در طرابلس، السیسی هشدار داده بود که مصر به هیچ طرف خارجی اجازه نخواهد داد که بر لیبی سیطره پیدا کند.

 

رئیس جمهور مصر طی روزهای گذشته رایزنی با مقامات کشورها درباره تحولات لیبی را افزایش داده است.

 

وی روز جمعه تلفنی با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه گفت‌وگو کرده و بر جلوگیری از مداخلات خارجی غیر قانونی در امور داخلی لیبی تاکید کرد.

 

وی پنجشنبه شب نیز با «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا درباره آخرین تحولات لیبی گفت‌وگو کرده بود.

 

لیبی بعد از سرنگونی سرهنگ «معمر القذافی»، دیکتاتور لیبی در سال ۲۰۱۱، مدتی بدون دولت مرکزی ماند تا اینکه سال ۲۰۱۵ با حمایت سازمان ملل و جامعه بین‌الملل، دولت وفاق ملی با هدف ایجاد ثبات در این کشور به ریاست فایز سراج بر اساس توافق «صُخیرات» مغرب تشکیل شد. هم‌اکنون شهر طرابلس، محل استقرار این دولت و پارلمان وابسته به آن است.

 

به دنبال تشکیل این دولت، نیروهای سیاسی و نظامی حامی ژنرال حفتر نیز دست به ایجاد دولت موازی به ریاست «عبدالله الثنی» و پارلمان در طبرق زدند که به پارلمان طبرق معروف است و طی این سال‌ها، بین نیروهای مورد حمایت این دو دولت و پارلمان، جنگ و درگیری است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار