ویدئوی منتشر شده از سوی نتانیاهو شامل چه مواردی بود؟-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه
در آستانه سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی؛

ویدئوی منتشر شده از سوی نتانیاهو شامل چه مواردی بود؟

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب، در ادامه تلاش‌های مذبوحانه قبلی خود بار دیگر با انتشار یک ویدئو در صدد ایجاد شکاف بین مردم و مسئولان کشورمان برآمد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۰ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 23
کد خبر: ۳۲۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی چند ماه پس از آنکه در یک ویدئوی عوام‌فریبانه به مردم ایران برای حل مشکل کم‌آبی پیشنهاد کمک داد، در آستانه چهل سالگی انقلاب با انتشار یک ویدئوی جدید بار دیگر در صدد ایجاد شکاف بین مردم و مسئولان کشورمان برآمد.

وی در این ویدئوی دو دقیقه‌ای در ادامه تلاش‌های مذبوحانه قبلی خود برای فاصله انداختن بین مردم و حاکمیت ادعا کرده که پیش از انقلاب اسلامی کارشناسان اسرائیلی در زمینه‌های مختلف از جمله احداث برخی زیرساخت‌ها و مقابله با بلایای طبیعی به ایران کمک می‌کردند تا در نهایت اینگونه القا کند که دولت ایران پس از انقلاب به دلیل "ضدیت با اسرائیل" مانعِ ادامه روند توسعه کشور شده است!

افزون بر این، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که خود بیشترین نقش را در اعمال تحریم‌های یکجانبه علیه مردم ایران داشته است، در بخش دیگری از این ویدئو با تکرار آنچه تاکنون بارها از زبان مقامات دولت آمریکا شنیده شده، ادعا می‌کند که دولت ایران پول حاصل از برجام (اشاره به درآمدهای نفتی) را برای توسعه کشور هزینه نکرده است.

این در حالیست که حتی رسانه‌های غربی نیز بارها این ادعا را رد کرده‌اند. به عنوان نمونه، روزنامه نیویورک‌تایمز اخیرا در رد این ادعا گزارش داد که ایران بخشی از عایدات نفتی خود از جمله پول نفتی که در کشورهای دیگر بلوکه شده بود و بعد از برجام آزاد شد را صرف جبران کسر بودجه خود در بخش‌های مختلف و بخش عظیمی از این پول را برای جذب سرمایه‌گذاری، خرید و نوسازی ناوگان هوایی و دریایی و تحریک رشد اقتصادی کشور هزینه کرده است.

خبرگزاری رویترز نیز چندی پیش در گزارشی تایید کرد که ایران بخشی از دارایی‌های آزادشده خود پس از برجام را بابت بدهی‌های خود به کشورهای دیگر پرداخت کرد و ۲۰ میلیارد دلار آن نیز بابت انجام پروژه‌های زیربنایی به چین پرداخت شد.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، هم ماه گذشته دستکم برای سی‌اُمین بار از زمان ورود به کاخ سفید همین ادعا را مطرح کرد که البته این‌بار با واکنش تند «تیم کین» عضو ارشد سنای آمریکا همراه شد. وی در پاسخ به این ادعا در توئیتر خود نوشت: «توافق هسته‌ای حتی یک پنی هم به ایران پول نداد؛ بلکه تنها پول‌های خودِ ایران را که در بانک‌ها بلوکه شده بود، آزاد کرد.»

با این وجود، نتانیاهو در آستانه سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران بار دیگر در این ویدئو تلاش کرده تا نقش دایه مهربان‌تر از مادر را برای مردم ایران بازی کند تا از یک سو، بغض و کینه خود را از چهل ساله شدن انقلاب نشان دهد و از سوی دیگر، نگاه‌ها را در آستانه برگزاری انتخابات سراسری در فلسطین اشغالی از پرونده فساد مالی و سیاسی خود منحرف کند.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خردادماه گذشته نیز به بهانه کمبود آب در ایران در صدد ایجاد شکاف بین دولت و مردم کشورمان برآمد و با انتشار یک ویدئوی مشابه، به طور مستقیم به مردم ایران برای فائق آمدن بر مشکل کم‌آبی پیشنهاد کمک داد تا به گفته خودش، جان میلیون‌ها ایرانی را از خطر کم‌آبی نجات دهد!

اما حدود دو ماه پس از آنکه او در این ویدئو به مردم ایران توصیه کرد برای غلبه بر بحران بی‌آبی، از دانش و فناوری روز اسرائیل بهره ببرند، خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی (اینجا) از "وضعیت وخیم بی‌آبی" در سرزمین‌های اشغالی خبر داد و نوشت استراتژی آبی اسرائیل نتوانسته بر بحران کمبود آب در فلسطین اشغالی غلبه کند.

جالب آنکه کانالی که همزمان با انتشار این ویدئو به دستور نتانیاهو برای کمک به مردم ایران برای حل مشکل کم‌آبی در پیام‌رسان تلگرام راه‌اندازی شد نیز پس از گذشت حدود سه ماه به صورت کاملا بی‌سر و صدا به فعالیت خود پایان داد.

در حالیکه رژیم صهیونیستی وعده داده بود در این کانال تلگرامی، دانشِ روز و آخرین فناوری‌های خود در حوزه آب را در اختیار مردم ایران قرار دهد، "استفاده نکردن از شلنگ آب برای شستن ماشین" یا "بستن شیر آب هنگام مسواک زدن" پیشرفته‌ترین توصیه علمی و فناورانه‌ای بود که در دوره فعالیت سه‌ماهه این کانال از سر خیرخواهی در اختیار مردم ایران قرار گرفت!!

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار