پزشکیان در گفت‌و‌گو با السودانی: اگر تجاوزات ادامه یابد پاسخ‌هایی دردناک‌تر در انتظار متجاوزان خواهد بود سازمان انرژی اتمی: مسیر توسعه فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای را با قدرت ادامه می‌دهیم رایزنی تلفنی وزیرای خارجه عراق و عربستان درباره اوضاع منطقه آسیب دیدن یکی از مراکز مهم تحقیقاتی اسرائیل در حملات موشکی ایران وزیر خارجه آلمان: آماده‌ایم با فرانسه و بریتانیا مذاکرات فوری با ایران درباره برنامه هسته‌ای تهران را آغاز کنیم هرتزوگ در واکنش به حملات ایران: صبح بسیار سختی بود عراقچی: کشاندن درگیری به خلیج فارس اشتباه راهبردی است / اگر تجاوز متوقف شود واکنش ما هم متوقف می‌شود روزنامه معاریو: اسرائیل هواپیما‌های غیرنظامی خود را به ۳ کشور منتقل کرد عمان خواستار تشدید فشار‌های دیپلماتیک برای توقف تجاوز نظامی اسرائیل به ایران شد حمله پهپادی به پایگاه آمریکایی عین الاسد در عراق ارتش یمن: عملیات موفق در یافای اشغالی با عملیات ارتش و سپاه ایران هماهنگ شده بود گروسی: هیچ آسیبی به فردو و آب سنگین اراک وارد نشده / از دیروز تاکنون هیچ آسیب دیگری در نطنز نیز مشاهده نشده خطوط هوایی سوریه از توقف پروازهایش خبر داد محکومیت حمله اسرائیل به ایران توسط دوستان منشور ملل متحد اولین آمار رسمی از کشته‌شدگان اسرائیل در حمله موشکی دیشب ایران
نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی:

ایران را نباید تحریک کرد/ قدرت نتانیاهو دیگر به سر آمده

نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی با پیش‌بینی پایان عمر سیاسی نتانیاهو، گفت نباید ایران را تحریک کرد، چراکه ایران چنین مواردی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۴ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 27
کد خبر: ۳۵۵۱

اولمرت: دوران نتانیاهو به سر آمده است/نباید ایران را تحریک کرد
نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی با پیش‌بینی پایان عمر سیاسی نتانیاهو، گفت: نباید ایران را تحریک کرد، چراکه ایران چنین مواردی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد.

اولمرت: دوران نتانیاهو به سر آمده است/نباید ایران را تحریک کرد
به گزارش راهبرد معاصر؛  «ایهود اولمرت» نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی می‌گوید با توجه به تحقیقات قضایی در مورد فساد مالی علیه نخست‌وزیر کنونی این رژیم، بعید است «بنیامین نتانیاهو» در انتخابات سال آینده بار دیگر در این سمت باقی بماند.

به نوشته پایگاه «عاروتص شوع»، اولمرت که با پایگاه «کان ۱۱» صحبت می‌کرد، گفت: «فکر می‌کنم دوران حضور نتانیاهو در قدرت به سر آمده و او نخست‌وزیر بعدی نخواهد بود. او از سمتش برای ارتکاب جرایم بسیار جدی سوء استفاده کرده است.»

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در حال حاضر درگیر چند پرونده فساد مالی است. گفته می‌شود وکلای وی دادستانی رژیم صهیونیستی را تحت فشار قرار داده‌اند تا اعلام اتهامات رسمی علیه نتانیاهو به بعد از انتخابات موکول شود.

اولمرت در بخش دیگری از این مصاحبه با اعلام رسمی حملات رژیم صهیونیستی به سوریه به بهانه مقابله با ایران هم اشاره کرد و گفت تصمیم نتانیاهو برای پایان دادن به سیاست دیرینه ایجاد ابهام در مورد این حملات، نادرست و تحریک‌آمیز است.

وی گفت: «نمی‌شود کشوری مانند ایران را تحریک کنیم و فکر کنیم که آن‌ها پاسخی نمی‌دهند. آن‌ها می‌دانند که بعد از این [اقدام] تحریک‌آمیز نمی‌شود از خود خویشتنداری نشان دهند، به همین دلیل سمت پاسخ دادن گرایش پیدا می‌کنند.»

اولمرت افزود: «حمله به مواضع ایران در سوریه باید تا زمانی صورت گیرد که بتواند از تثبیت حضور نظامی آن‌ها در سوریه جلوگیری کند. [اما] صحبت کردن تحریک‌آمیز و نامناسب، اقدامی غیرضروری است، نه نشاندهنده جدیت.»

نتانیاهو دو هفته پیش بر خلاف سیاست معمول رژیم صهیونیستی که از پذیرش مسئولیت حملات به سوریه خودداری می‌کند، رسما اعلام کرد که این رژیم بارها سوریه را هدف قرار داده و در آینده نیز به این روند ادامه می‌دهد. بسیاری از کارشناسان در فلسطین اشغالی این تغییر رویه را به عنوان تلاش نتانیاهو برای ترسیم تصویری مقتدر از خود و جلب رأی در انتخابات پیش رو تفسیر کرده‌اند.

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار