پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

اسپر: ما خواهان جنگ با ایران نیستیم اما برای آن آماده هستیم

وزیر دفاع آمریکا روز سه‌شنبه گفت که واشنگتن به دنبال آغاز جنگ با ایران نبوده و می‌خواهیم که تنش‌ها کاهش یابد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۵ - ۱۷ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 07
کد خبر: ۳۲۹۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ «مارک اسپر» وزیر دفاع آمریکا روز سه‌شنبه گفت که واشنگتن به دنبال آغاز جنگ با ایران نبوده و می‌خواهد که تنش‌ها کاهش یابد.

 

وی که با سی‌ان‌ان مصاحبه می‌کرد، گفت: «اطلاعات قانع‌کننده‌ای وجود داشت که سلیمانی به دنبال دیدار با یک فرمانده دیگر برای برنامه‌ریزی حمله بوده است.»

 

وزیر دفاع آمریکا اضافه کرد: «ما آماده بدترین سناریو هستیم اما امیدوار هستیم که ایران به کاهش تنش روی بیاورد.»

 

وی مدعی شد که ایران به تشدید  اوضاع ادامه داد و به هشدارهای ما گوش فرا نداد و به دفاع از خود پرداختیم.

 

اسپر درباره نامه‌ای که دیروز درباره خروج نیروهای آمریکایی از عراق منتشر شده، گفت: «پیش‌نویس نامه درباره خروج از عراق هیچ ارزشی ندارد و آمریکا به دنبال خروج از عراق نیست.»

 

وی در توجیه ادامه حضور نیروهای آمریکایی در عراق گفت: «آمریکا نیازمند ادامه حضور در عراق برای مبارزه با داعش است.»

 

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار