طرح فوریتی عبور از تنش آبی جنوب‌شرق تهران کلید خورد شرکت برق تهران: در پی افزایش زودهنگام دما و رشد شدید مصرف، برق هزار مشترک پر مصرف قطع شد پیش بینی بورس فردا ۲۹ اردیبهشت اختیار تعیین قیمت نان در هر استان به استانداران واگذار می‌شود تصویب سه‌نرخی شدن گازوئیل؛ زمان اجرا و قیمت‌ها هنوز نامشخص است وزارت نیرو: ۴۰۰۰ مگاوات نیروگاه تا پیک امسال ساخته می‌شود اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی
از ابتدای این هفته:

استارت صادرات نفت ایران به کره جنوبی زده شد

یک نفتکش حامل یک میلیون بشکه نفت ایران در 19 ژانویه به بندر اینچئون کره جنوبی رسید.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۵ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 23
کد خبر: ۳۲۹۷

به گزارش راهبرد معاصر ؛  به نقل از بیزینس کره، صادرات نفت خام ایران به کره جنوبی از سرگرفته شد. به علت اینکه نفت خام ایران نه تنها از نفت خارومیانه ارزان تر است، بلکه بیشتر میعانات گازی است، انتظار می‌رود سوددهی شرکت‌های پالایش نفت کره بهبود یابد.

یک نفتکش حامل یک میلیون بشکه نفت ایران در 19 ژانویه به بندر اینچئون رسید. این نفت توسط شرکت کی اینچئون پتروچم و اس کی انرژی از ایران وارد شده است. دو ماه پیش، آمریکا، کره جنوبی، چین، ژاپن را از تحریم‌های واردات نفت ایران معاف کرد. این 3 کشور تا ماه می سال 2019 می‌توانند از ایران نفت وارد کنند.

میزان نفتی که کره جنوبی می‌تواند از ایران وارد کند 70 میلیون بشکه برآورد شده است که نیمی از میزان نفتی است که سئول در سال 2017 از ایران خریده است. هیوندای اویل بنک و هانوها توتال نیز در درنظر دارند تا اوایل ماه بعد نفت از ایران دریافت کنند.

ازسرگیری واردات نفت از ایران از سوی شرکت‌های نفت و مواد پتروشیمی کره مورد استقبال قرار گرفته است.

اس-اویل که عربستان بزرگ‌ترین سهام‌دار آن است و جی اس کالتکس که سهام بخشی از آن در اختیار شورون قرار دارد، نیز هیچ نفتی از ایران وارد نخواهند کرد.

ارسال نظر
آخرین اخبار