«سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده

حضور نظامی آمریکا در سئول چقدر آب می خورد؟

آمریکا به اطلاع کره جنوبی رسانده که تداوم استقرار نیروهایش در این کشور در سال جاری میلادی 1.2 میلیارد دلار هزینه دارد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۲ - ۰۴ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 24
کد خبر: ۳۳۴۴

به گزارش راهبرد معاصر ،  آمریکا به کره جنوبی تاکید کرده که بابت استقرار نیروهایش در این کشور در سال 2019، باید 1.2 میلیارد دلار دریافت کند.

خبرگزاری «اسپوتنیک» عصر چهارشنبه در این زمینه نوشت: آمریکا اینک 28500 نظامی در کره جنوبی دارد و درخواست این مبلغ از سئول در سال جاری میلادی افزایش 41 درصدی را به نسبت سال گذشته نشان می‌دهد. واشنگتن و سئول از سال 2019 تاکنون 10 مرتبه گفت‌وگوهای ناموفق در زمینه تقسیم تامین هزینه‌های دفاعی برگزار کردند.

یکی دیگر از موارد اختلاف بین دو کشور مدت زمان این قرارداد است. در حالی که آمریکا قرارداد یک ساله می‌خواهد اما کره جنوبی قراداد سه تا پنج ساله را خواستار است.

این در حالی است که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا بارها تاکید کرده متحدان واشنگتن باید هزینه‌های حضور نظامی آمریکا  در کره جنوبی در کشورهای خود را پرداخت کنند.

کره جنوبی از سال 1991 هزینه‌های نگهداری ارتش آمریکا در قلمروی خود تحت توافقتنامه‌ (SMA) را به اشتراک گذاشته است. هر توافقنامه پنج سال طول می‌کشد و آخرین آن 21 دسامبر (30 آذر) به پایان رسید. به دلیل افزایش مواضع سخت‌تر از سوی واشنگتن برای کمک به متحدانش، سهم سئول در این قرارداد که از سال 1991 150 میلیون دلار بود با افزایش تدریجی به 960 میلیون دلار در سال گذشته رسید.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار