حضور نظامی آمریکا در سئول چقدر آب می خورد؟-راهبرد معاصر
تفتیش بدنی علی لاریجانی و هیات ایرانی در فرودگاه بیروت صحت دارد؟ لاریجانی در گفتگو با المیادین: حامل پیام از جانب رهبر انقلاب برای بشار اسد و نبیه بری بودم اطلاعیه جدید سفارت ایران خطاب به ایرانیان مقیم آلمان پوتین: هر توافقی درباره اوکراین باید حافظ منافع امنیتی روسیه باشد حمله بی‌سابقه حزب‌الله به مقر وزارت جنگ رژیم صهیونیستی واکنش ایران به واهمه از ترور ترامپ! نخستین تماس صدراعظم آلمان با پوتین پس از دو سال قطعنامه جدید سازمان ملل در حمایت از حق تعیین سرنوشت فلسطینیان سفیر ایران در بیروت: سفر مقامات ایرانی به لبنان از شاخص‌های مهم حمایت از این کشور و مقاومت است دیدار علی لاریجانی با گروه‌های سیاسی فلسطینی و لبنانی بازدید گروسی از سایت هسته‌ای فردو و نطنز + عکس  وال‌استریت ژورنال: ترامپ طرح آتش‌بس اسرائیل و حزب‌الله را امضا کرد دیدار لاریجانی با میقاتی و نبیه بری در بیروت واکنش نمایندگی ایران در سازمان ملل به خبر دیدار ایلان ماسک و سفیر: در این باره نظری نداریم آمریکا پیش‌نویس توافقی را درباره آتش‌بس به لبنان تحویل داد

حضور نظامی آمریکا در سئول چقدر آب می خورد؟

آمریکا به اطلاع کره جنوبی رسانده که تداوم استقرار نیروهایش در این کشور در سال جاری میلادی 1.2 میلیارد دلار هزینه دارد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۲ - ۰۴ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 24
کد خبر: ۳۳۴۴

به گزارش راهبرد معاصر ،  آمریکا به کره جنوبی تاکید کرده که بابت استقرار نیروهایش در این کشور در سال 2019، باید 1.2 میلیارد دلار دریافت کند.

خبرگزاری «اسپوتنیک» عصر چهارشنبه در این زمینه نوشت: آمریکا اینک 28500 نظامی در کره جنوبی دارد و درخواست این مبلغ از سئول در سال جاری میلادی افزایش 41 درصدی را به نسبت سال گذشته نشان می‌دهد. واشنگتن و سئول از سال 2019 تاکنون 10 مرتبه گفت‌وگوهای ناموفق در زمینه تقسیم تامین هزینه‌های دفاعی برگزار کردند.

یکی دیگر از موارد اختلاف بین دو کشور مدت زمان این قرارداد است. در حالی که آمریکا قرارداد یک ساله می‌خواهد اما کره جنوبی قراداد سه تا پنج ساله را خواستار است.

این در حالی است که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا بارها تاکید کرده متحدان واشنگتن باید هزینه‌های حضور نظامی آمریکا  در کره جنوبی در کشورهای خود را پرداخت کنند.

کره جنوبی از سال 1991 هزینه‌های نگهداری ارتش آمریکا در قلمروی خود تحت توافقتنامه‌ (SMA) را به اشتراک گذاشته است. هر توافقنامه پنج سال طول می‌کشد و آخرین آن 21 دسامبر (30 آذر) به پایان رسید. به دلیل افزایش مواضع سخت‌تر از سوی واشنگتن برای کمک به متحدانش، سهم سئول در این قرارداد که از سال 1991 150 میلیون دلار بود با افزایش تدریجی به 960 میلیون دلار در سال گذشته رسید.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده