کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه حمله عربستان به مناطق مرزی یمن نماینده حزب‌الله: در قاموس ما جایی برای تسلیم شدن نیست/ حق دفاع مشروع از خود را داریم روسیه، مذاکره مستقیم با اوکراین را رد کرد سازمان ملل: داعش در افغانستان ۲۰۰۰ نیرو دارد وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد

ادعای مرکل درباره کنفرانس برلین

صدراعظم آلمان در نشست مشترک با دبیرکل سازمان ملل متحد از توافق شرکت‌کنندگان کنفرانس برلین درباره طرح جامع صلح لیبی و همچنین موافقت طرفین درگیری با تشکیل کمیته ۱۰ نفره نظامی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۳ - ۳۰ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 20
کد خبر: ۳۳۹۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ آنگلا مرکل صدراعظم آلمان می‌گوید ۱۲ کشوری که در نشست صلح لیبی به میزبانی برلین شرکت داشتند؛ درباره اقدامات احتمالی از بابت نقض تحریم‌های بین‌المللی تسلیحاتی علیه لیبی رایزنی نکردند حال آنکه درباره لزوم رعایت تحریم تسلیحاتی توافق دارند.

 

این در حالی است که هایکو ماس وزیر خارجه آلمان نیز مدعی است طرفین درگیری در لیبی برای تلاش در راستای یافتن راهی که به حل مسئله تعطیلی بنادر نفتی شمال این کشور بپردازد؛ قول مساعد داده‌اند.

 

همزمان، اسپوتنیک به نقل از مرکل نوشت: شرکت‌کنندگان در کنفرانس برلین بر روی طرحی جامع برای حصول صلح در لیبی توافق دارند.

 

به ادعای وی، شرکت‌کنندگان از روند صلح مورد تائید سازمان ملل حمایت کردند.

 

مرکل همچنین از توافق طرفین درگیری در لیبی برای تشکیل کمیسیون نظامی مشترک با حضور ۵ نماینده از هر طرف خبر داد.

 

وی همچنین تاکید کرد سند مربوط به لیبی باید برای تبدیل شدن به بخشی از روند سیاسی صلح، مورد تائید شورای امنیت سازمان ملل قرار گیرد.

 

آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل نیز در تکمیل اظهارات مرکل افزود: کمیته نظامی لیبی ظرف چند روز آینده در ژنو تشکیل جلسه خواهد داد.

 

وی همچنین از بسته شدن چاه‌های نفت لیبی ابراز نگرانی کرد.

منبع: مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار