ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی

چین و پاکستان ادعاهای آمریکا در خصوص «سی پیک» را رد کردند

دولت‌های چین و پاکستان ضمن واکنش به ادعاهای معاون وزیر خارجه آمریکا اعلام کردند: هیچ کشوری حق دخالت در تعاملات اسلام آباد و پکن را ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۴ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 23
کد خبر: ۳۴۲۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  «شاه محمود قریشی» وزیر خارجه پاکستان در واکنش به ادعاهای «آلیس ولز» معاون وزیر خارجه آمریکا در امور آسیای جنوبی و میانی اعلام کرد: ما در مسیر تکمیل کریدور اقتصادی چین و پاکستان تنها منافع کشور خودمان را در نظر خواهیم گرفت.

 

وی تصریح کرد: به دیگر کشورها حق در خالت در امور داخلی خود را نمی دهیم و برای انجام این پروژه اقتصادی تمام جوانب لازم را سنجیده‌ایم.

 

قریشی گفت: جنوب آسیا با مسائل بزرگی مانند مساله کشمیر مواجه است و بهتر کشورهایی که مدعی تلاش برای تامین امنیت منطقه هستند به این مساله توجه کنند.

 

از سوی دیگر وزارت خارجه چین نیز به بیانات ولز واکنش نشان داده و آن را دخالت آشکار در روابط دیگر کشورها دانست.

 

در بیانیه وزارت خارجه چین آمده است: سخنان ولز موضوع تازه‌ای نداشت و او اتهام زنی های گذشته خود را برای تخریب روابط اسلام آباد پکن تکرار کرد.

 

چین تاکید کرد: آمریکا کاملا می داند که حقایق میدانی چیست ولی مصر است تا با پافشاری بر دروغ به تنش در منطقه دامن بزند.

 

پکن اظهار داشت: کریدور اقتصادی مشترک چین و پاکستان پیش از همه به سود مردم پاکستان است و علی رغم تکمیل نشدن برخی فازهای این پروژه برای 75 هزار پاکستانی موقعیت شغلی ایجاد شده است.

 

روز گذشته ولز اعلام کرد: چین و پاکستان برای انجام سی پیک از شرکت هایی استفاده می کنند که در لیست سیاه بانک جهانی قرار دارند و ممکن این مساله در خارج شدن نام پاکستان از لیست خاکستری FATF موثر باشد.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار