اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا

جاده‌های کدام استان‌ها برفی و بارانی و مسدود است؟

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا، در خصوص وضعیت جوی جاده های و محورهای مواصلاتی کشور در روز جمعه، توضیحاتی ارائه داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۷ - ۰۴ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 24
کد خبر: ۳۴۳۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ نادر رحمانی، گفت: برابر آخرین گزارش‌های دریافتی، بارش برف در اکثر محورهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل و محور میروان-سقز در استان کردستان را شاهد هستیم.

 

وی با بیان اینکه بارش باران نیز در محور لنگرود-چابکسر گزارش شده است، ادامه داد: از رانندگان می‌خواهیم هنگام سفر به استان‌های شمالی و شمال غربی کشور بویژه محورهای پیرانشهر-سردشت، خوی-چالدران، بوکان-میاندوآب در استان آذربایجان غربی و محور بانه-سقز در استان کردستان، ضمن رعایت نکات ایمنی و رعایت سرعت مطمئنه، حتما با زنجیرچرخ تردد کنند.

 

به گفته رحمانی، به دنبال بارش باران فراوان و طغیان رودخانه در استان‌های کرمان، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و هرمزگان برخی محورهای مواصلاتی مسدود شده‌اند. محورهای شهداد-نهبندان،‌ جیرفت-ساردوئیه در کرمان و خراسان جنوبی، محورهای جاسک-چابهار و جاسک-میناب در هرمزگان و محورهای رودبار-ایرانشهر و ایرانشهر-دهکلوت، اصلی ترین محورهایی هستند که در حال حاضر به علت طغیان رودخانه مسدود هستند.

 

وی افزود: در نظر داریم با توجه به میزان بار ترافیکی که ممکن است در جاده چالوس مشاهده کنیم، محدودیت ترافیکی بر رفت‌وآمد در این محور مواصلاتی اعمال کنیم که البته هنوز تصمیمی برای ساعت اجرای این محدودیت ترافیکی، اتخاذ نشده است.

 

رحمانی با عنوان این مطلب که از سایر محورهای مواصلاتی کشور مشکل خاص ترافیکی گزارش نشده است، گفت: از مردم درخواست داریم که پیش از آغاز سفر از طریق شماره گیری ٨٨٢۵۵۵۵۵ طی ساعات شبانه روز از آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌های کشور مطلع شوند.

منبع: مهر

ارسال نظر