آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده + فیلم افزایش ۶ درجه‌ای دمای هوای تهران تا روز یکشنبه انهدام شبکه فساد مالی در یکی از ادارات قرچک ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران / محمدحسین امید کیست؟ چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد هشدار وزارت بهداشت در پی وقوع طوفان گرد و غبار مدارس این منطقه فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تعطیل شدند گرد و غبار مدارس برخی شهرهای کردستان را سه‌شنبه تعطیل کرد تمام مدارس این استان فردا (سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت) تعطیل شد ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به تعویق افتاد + فیلم نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند تاریخ بارش‌های بهاری در استان‌های مختلف؛ مردم مراقب باد شدید باشند

چگونه کانال‌های ضد دین را به پلیس اطلاع دهیم؟

رئیس پلیس فتا پایتخت درباره چگونگی اعلام کانال‌های ضد دین به پلیس، گفت: شهروندان می‌توانند از طریق سایت cyberpolice.ir به صورت چت آنلاین یا ثبت در قسمت گزارش، جرایم مدنظر را به پلیس اطلاع دهند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۳ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 29
کد خبر: ۳۴۷۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ تورج کاظمی رئیس پلیس فتا پایتخت در خصوص فعالیت کانال‌های تلگرامی ضددین در فضای مجازی و چگونگی اعلام این موارد برای پیگیری و برخورد اظهار داشت: هرگونه جرایم یا موضوعات مربوط به فضای مجازی را می‌توان از طریق سایت cyberpolice.ir به صورت چت آنلاین یا ثبت در قسمت گزارش به پلیس اطلاع داد.

 

وی گفت: بعد از اعلام و ثبت گزارش شهروندان، ماموران پلیس فتا موارد را بررسی کرده و با احصای مجرمانه بودن، موضوع به مرجع قضایی گزارش داده می‌شود.

 

رئیس پلیس فتا پایتخت با تاکید بر این مطلب که در هر اقدامی باید مرجع قضایی مجرمانه بودن آن را تأیید کند، اظهار داشت: بعد از تایید مرجع قضایی، پلیس فتا وارد می‌شود.

 

سرهنگ کاظمی گفت: شهروندان می‌توانند موضوعات مجازی مورد نظر خود را با مراجعه به مرجع قضایی از جمله دادگاه‌ها به طور مستقیم هم اعلام کنند؛ در این صورت با تأیید دادگاه، بلافاصله پرونده به پلیس فتا ارجاع می‌شود.

 

وی به رصد شبانه‌روزی پلیس فتا در فضای مجازی پرداخت و گفت: ماموران پلیس فتا تمام موارد مجرمانه را بررسی و شناسایی می‌کنند؛ بعد از شناسایی و احصای مراتب مجرمانه، مراتب به دستگاه قضایی اعلام می‌شود؛ در صورتی که مجرمانه بودن آنها تأیید شود پلیس وارد می‌شود.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده