قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

مجازات صادر کننده چک بلامحل چیست؟

بر اساس قانون صدور چک بلامحل جرم است و برای صادر کننده آن نیز مجازاتی تعیین شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۵ - ۱۱ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 31
کد خبر: ۳۴۸۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ یکی از موضوعاتی که همواره مطرح می‌شود این است که در قانون چه مجازاتی برای صادر کننده چک بلامحل تعیین شده است.

 

بر اساس قانون صدور چک بلامحل جرم است و برای صادر کننده چک بدون مبلغ و موجودی مجازاتی تعیین شده است.

 

بر اساس ماده ۵ مکرر الحاقی سال ۱۳۹۷ قانون صدور چک بعد از غیر قابل پرداخت بودن یا کسری مبلغ چک این موضوع در سامانه یکپارچه بانک مرکزی به صورت آنلاین و بر خط ثبت می‌شود و به تمام بانک‌ها و موسسات اعتباری اطلاع رسانی انجام خواهد شد.

 

پس از آن که این موضوع ثبت شد و با گذشت ۲۴ ساعت، تمامی بانک‌ها و موسسات اعتباری مکلف هستند تا هنگام رفع سوء اثر از چک اقدامات قانونی را انجام دهند.

 

عدم افتتاح هرگونه حساب و صدور کارت بانکی جدید، مسدود کردن وجوه تمامی حساب‌ها و کارت‌های بانکی و هر مبلغ متعلق به صادرکننده که تحت هر عنوان نزد بانک موسسه اعتباری دارد به میزان کسری منطقه چک به ترتیب اعلامی از سوی بانک مرکزی از جمله این اقدامات است.

 

همچنین عدم پرداخت هرگونه تسهیلات بانکی یا صدور ضمانت نامه‌های ارزی و ریالی و همچنین عدم گشایش اعتبار اسناد ارزی و ریالی از جمله اقداماتی هستند که فرد صادر کننده چک بلامحل می‌تواند انجام دهد.

 

مجموعه این اقدامات تا زمانی که فرد صادر کننده چک بلامحل مشکلش را برطرف کند، باقی می‌ماند.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار