شمار جانباختگان حادثه تیراندازی در خمین به ۴ نفر رسید/ ادامه تحقیقات قضائی لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ / پیروزی آرژانتین مقابل ترکیه در جدالی نفس‌گیر زلزله ۵.۱ گلستان را لرزاند+ مختصات زمین لرزه آتش سوزی واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان + جزئیات واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار/ ۱۵ کشته و ۲۷ مصدوم تاکنون مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت

تأثیر زنگ هشدار گوشی بر خلق و خوی ما

محققان اعلام کردند که صدای زنگ صبحگاهی ساعت شما می‌تواند روی خلق و خوی روزانه و عملکردتان تأثیر بگذارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۲ - ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 09
کد خبر: ۳۵۵۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، همه ما روزانه برای بیدار شدن و به موقع رسیدن سر کارمان زنگ هشدار گوشی یا ساعتمان را فعال می‌کنیم، اما باید بدانیم این زنگ می‌تواند روی خلق و خوی ما تاثیر فراوانی بگذارد.

 

به عقیده محققان صدای برخی از زنگ‌های هشدار می‌تواند وحشتناک بوده و هنگام خواب فرد را با حالتی آشفته از خواب بیدار کرده و اضطراب و استرس را به فرد منتقل کند.

 

پژوهشگران دانشگاه رویال ملبورن استرالیا اعلام کردند که اگر به شیوه درست و با هشداری ملودی مانند از خواب بیدار نشویم به مرور زمان فردی آشفته و عصبی خواهیم شد.

 

آزمایشات انجام شده بر بیش از ۱۰۰ نفر و بررسی معیار‌های استاندارد ملودی‌های هوشیاری هنگام خواب نیز این موضوع را تائید کرده است.

 

ما می‌دانیم که هر چه خواب عمیق‌تر باشد گیجی و بی‌تعادلی هنگام بیداری بیشتر خواهد بود، اما باید توجه داشت با چه صدایی روزانه از خواب بیدار شویم، زیرا ارتباط قابل توجهی بین نوع و لحن هشدار و میزان رخوت ناشی از خواب وجود دارد. آژیر‌های هشداردهنده با صدای بلند می‌توانند بسیار خطرناک باشند.

 

«آدرین دایر» از تیم تحقیقاتی در این باره گفت: «یافته‌ها نشان داده که حتی فضانوردان ناسا نیز از رخوت خواب و نوع بیدارشدنشان بر عملکرد روزانه خود سخن گفته و آن را بسیار مهم توصیف کرده اند. برخی صدا‌ها به طور مستقیم بر مغز تاثیر گذاشته و ضربان قلب فرد را افزایش داده و نگرانی را در ابتدای صبح منتقل می‌کنند.»

منبع: ایران‌آنلاین

ارسال نظر
آخرین اخبار