تأثیر زنگ هشدار گوشی بر خلق و خوی ما-راهبرد معاصر
زمان خداحافظی دیوید تیلور مشخص شد! سپاه پاسداران بیانیه صادر کرد: جزئیات برگزاری مراسم‌های بزرگداشت شهید سردار نیلفروشان بیانیه مهم حزب‌الله درباره مرحله جدید مقابله با رژیم صهیونیستی: منتظر روز‌های آینده باشید عکس | واکنش صاحب خانه‌ای که یحیی السنوار در آن به شهادت رسید عراقچی در بدو ورود به ترکیه: اکنون در منطقه درک مشترکی وجود دارد | مسائل باید مسالمت‌آمیز حل شود کشف غار ماقبل تاریخ در گیلان ناترازی مسکن به ۷ میلیون واحد رسید وزیر خارجه ترکیه: احتمال درگیری میان تهران و تل آویو بالاست محسن رضایی: ایران به دنبال جنگ نیست قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۲۷ مهرماه ۱۴۰۳/ سقف مقاومتی سکه شکست خطیب زاده: ما برنامه نظامی هسته‌ای را دنبال نمی‌کنیم | خویشتن داری در برابر اسرائیل دیگر کارساز نیست ورود سامانه جدید پربارش به ایران | سرمای شدید و بارش در این مناطق بهترین بازیکنان تاریخ از نگاه مارکا | مسی در پله اول؛ مارادونا پنجم وقوع زمین لرزه‌ای به بزرگی ۴.۳ ریشتر در استان گلستان ثبت ۲ شکایت جواد نکونام از استقلال + جزئیات

تأثیر زنگ هشدار گوشی بر خلق و خوی ما

محققان اعلام کردند که صدای زنگ صبحگاهی ساعت شما می‌تواند روی خلق و خوی روزانه و عملکردتان تأثیر بگذارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۲ - ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 09
کد خبر: ۳۵۵۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، همه ما روزانه برای بیدار شدن و به موقع رسیدن سر کارمان زنگ هشدار گوشی یا ساعتمان را فعال می‌کنیم، اما باید بدانیم این زنگ می‌تواند روی خلق و خوی ما تاثیر فراوانی بگذارد.

 

به عقیده محققان صدای برخی از زنگ‌های هشدار می‌تواند وحشتناک بوده و هنگام خواب فرد را با حالتی آشفته از خواب بیدار کرده و اضطراب و استرس را به فرد منتقل کند.

 

پژوهشگران دانشگاه رویال ملبورن استرالیا اعلام کردند که اگر به شیوه درست و با هشداری ملودی مانند از خواب بیدار نشویم به مرور زمان فردی آشفته و عصبی خواهیم شد.

 

آزمایشات انجام شده بر بیش از ۱۰۰ نفر و بررسی معیار‌های استاندارد ملودی‌های هوشیاری هنگام خواب نیز این موضوع را تائید کرده است.

 

ما می‌دانیم که هر چه خواب عمیق‌تر باشد گیجی و بی‌تعادلی هنگام بیداری بیشتر خواهد بود، اما باید توجه داشت با چه صدایی روزانه از خواب بیدار شویم، زیرا ارتباط قابل توجهی بین نوع و لحن هشدار و میزان رخوت ناشی از خواب وجود دارد. آژیر‌های هشداردهنده با صدای بلند می‌توانند بسیار خطرناک باشند.

 

«آدرین دایر» از تیم تحقیقاتی در این باره گفت: «یافته‌ها نشان داده که حتی فضانوردان ناسا نیز از رخوت خواب و نوع بیدارشدنشان بر عملکرد روزانه خود سخن گفته و آن را بسیار مهم توصیف کرده اند. برخی صدا‌ها به طور مستقیم بر مغز تاثیر گذاشته و ضربان قلب فرد را افزایش داده و نگرانی را در ابتدای صبح منتقل می‌کنند.»

منبع: ایران‌آنلاین

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار