ترامپ: به توافق درباره اوکراین نزدیک شده‌ایم ضرب الاجل ۴۸ ساعته ونزوئلا به شرکت‌های هواپیمایی لاریجانی: به ملت شریف پاکستان سلام رهبر معظم انقلاب را ابلاغ می‌کنم/ ملت پاکستان در جنگ ظالمانه اسرائیل، مسئولیت‌شناسانه از ایران دفاع کردند جهاد اسلامی شهادت ۲ رزمنده سرایا القدس را تایید کرد شهادت ۵ نیروی حماس به هنگام خروج از تونل‌های رفح در حملات اسرائیل  هشدار ماکرون درباره محدود کردن ارتش اوکراین منابع آگاه: مأموریت بن‌سلمان برای وساطت میان تهران و واشنگتن کذب محض است نواف سلام: لبنان در وضعیت جنگ فرسایشی قرار دارد / احتیاطات لازم برای مقابله با هرگونه تشدید احتمالی تنش‌ها از سوی اسرائیل اتخاذ شده عراقچی در دیدار با وزیر خارجه هلند: همه دولت‌ها برای کمک به ارتقای حاکمیت قانون مسئولند آلمان: روسیه احتمالا تا سال ۲۰۲۹ به ناتو حمله کند روسیه طرح پیشنهادی اروپا برای صلح اوکراین را نپذیرفت پیام وزیر خارجه عمان در خصوص دیدار با عراقچی نخست‌وزیر کانادا: جهان بدون آمریکا هم دوام می‌آورد زلنسکی در واکنش به اظهارات رئیس جمهور آمریکا: از ترامپ سپاسگزاریم! هیثم علی طباطبایی که بود؟

تظاهرات در مغرب و تونس در اعتراض به «معامله قرن»

مردم مغرب و تونس امروز به نشانه همبستگی با ملت فلسطین و مخالفت با طرح آمریکایی موسوم به «معامله قرن» تظاهرات کردند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۲ - ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 09
کد خبر: ۳۵۶۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ ده‌ها نفر از مردم مغرب امروز (یکشنبه) در حمایت از ملت فلسطین و مخالفت با طرح «معامله قرن» به خیابان‌ها آمدند.

 

ده‌ها انجمن سیاسی، حقوقی و سندیکاهای شغلی در مغرب طی فراخوانی از مردم این کشور برای شرکت در تظاهرات اعتراض‌آمیز به معامله قرن دعوت کرده بودند.

 

در این این فراخوان تأکید شده بوده که تظاهرات مردمی در حمایت از گزینه مقاومت، مقابله با تمامی اشکال عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی و مخالفت با معامله قرن برگزار می‌شود.

 

در همین ارتباط «سعدالدین العثمانی» نخست‌وزیر مغرب در مصاحبه با وبگاه «عربی۲۱»گفت که به عنوان دبیرکل حزب عدالت و توسعه اعلام می‌کند که این حزب در تمامی فعالیت‌های مردمی در حمایت از فلسطینیان و مخالفت با معامله قرن شرکت می‌کند.

 

از سوی دیگر مردم تونس بنا به دعوت دفتر اجرایی اتحدیه محلی مشاغل در صفاقس، امروز در حمایت از ملت فلسطین به خیابان‌ها آمدند.

 

در این بیانیه صادره در جریان این تظاهرات عنوان شده است که تمام سرزمین فلسطین از آن فلسطینیان است و هیچ‌گونه عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی در کار نیست و هرگز در خصوص حق فلسطینی و عربی کوتاهی جایز نیست.

 

معترضان همچنین پلاکاردهایی در دست داشتند که روی آن‌ها نوشته شده بود «ناکام گذاشتن معامله ننگین وظیفه ملی است»، «قدس پایتخت فلسطین است»، «چشم‌پوشی از حق بازگشت هرگز».

 

تظاهرات‌کنندگان خشمگین همچنین پرچم‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی را آتش زده و لگدمال کردند.

 

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا اخیرا در یک کنفرانس خبری مشترک با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از معامله قرن رونمایی کرد.

 

در این طرح نه تنها حق بازگشت آوارگان لغو شده بلکه شهر «ابودیس» به عنوان پایتخت دولت آینده فلسطین معرفی شده و قدس شرقی و غربی پایتخت دولت اسرائیل در نظر گرفته شده است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار