آغاز خروج نظامیان ارتش ایالات متحده آمریکا از بزرگترین پایگاه خود در سوریه تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و ویتکاف جزئیات نامه یک مقام ارشد حماس به عراقچی احتمال حضور گروسی در سومین دور مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان در ارتباط با آخرین وضعیت مذاکرات تهران ـ واشنگتن رایزنی السودانی و فرستاده آمریکا به سوریه درباره تحولات منطقه هشدار امنیتی سفارت آمریکا در مکزیک عراقچی به ترامپ: کنجکاوید بدانید چرا تسلیم نمی‌شویم؟ چون ما «ایرانی» هستیم عمان: خوشحالیم که مذاکرات ایران و آمریکا روز پنجشنبه برگزار می‌شود منابع پاکستانی: ۸۰ تروریست در حملات به افغانستان کشته شدند عراقچی: توافقی بهتر از برجام امکان‌پذیر است آکسیوس: مذاکرات ایران و آمریکا با یک شرط جمعه برگزار می‌شود العربی الجدید: برخی گروه‌های عراقی برای حمایت نظامی از ایران در صورت جنگ آماده شده‌اند عراقچی از مذاکرات با آمریکا در روز پنجشنبه در ژنو خبر داد عراق: در حال پیگیری بازگرداندن زندانیان داعش به کشور‌های خودشان هستیم/ تروریست‌هایی که به عراق منتقل شده‌اند، به بیش از ۶۷ کشور مختلف تعلق دارند

سران جهان عرب که نتانیاهو به دنبال دیدار با آنهاست کدامند؟

یک رسانه صهیونیست از تحرکات مقامات این رژیم برای ترتیب دادن دیدار نتانیاهو با یک مقام ارشد عربی قبل از انتخابات کنیست پرده برداشت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۵ - ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 12
کد خبر: ۳۵۸۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک رسانه صهیونیست از تحرکات مقامات رژیم صهیونیستی برای ترتیب دادن دیدار نتانیاهو نخست وزیر این رژیم با یک مقام ارشد عربی قبل از انتخابات کنیست پرده برداشت.

 

رسانه صهیونیستی هآرتص فاش کرد: یوسی کوهن رئیس موساد و مئیر بن شبات مشاور امنیتی اسرائیل و مشاوران نتانیاهو در تلاش روز افزون برای ترتیب دادن این نشست قبل از برگزاری انتخابات کنیست است و در راس اولویت‌های آنها هم محمد بن سلمان ولیعهد سعودی قرار دارد که اگر این محقق شود و نتانیاهو و بن سلمان در مکانی با یکدیگر دیدار کنند به مثابه موفقیتی برای نتانیاهو است.

 

هآرتص می‌نویسد: تیم نتانیاهو به دنبال بهره برداری از روابط خوب میان اسرائیل و آمریکا به ویژه وزیرخارجه آمریکا در این زمینه است به ویژه که نقش پمپئو در ترتیب دادن دیدار نتانیاهو با عبدالفتاح البرهان مقام ارشد سودان فقط انجام دیدار نبود بلکه فشار به البرهان برای اعلام کردن آن، نیز بود.

 

این رسانه صهیونیست اعلام کرد: شانس دیدار نتانیاهو با بن سلمان ضعیف است به ویژه با توجه به معامله قرن و از این رو اسرائیل به دنبال گزینه‌های جایگزین است که اولین آنها محمد بن زاید ولیعهد ابوظبی است به ویژه که روابط محرمانه میان اسرائیل و امارات و عربستان در سالهای اخیر تقویت شده است و پروازهای مرموزی میان تل آویو و ریاض، جده و ابوظبی وجود دارد.

 

هارتص نوشت: اگر این هم نشد، تیم نتانیاهو به دنبال ترتیب دادن دیدار محمد ششم پادشاه مغرب است و اگر این هم نشد، نتانیاهو امیدوار به دیدار با حمد بن عیسی بن سلمان آل خلیفه پادشاه بحرین است به ویژه که روابط منامه و تل آویو قوی است. نتانیاهو به دنبال بهره برداری از تغییرات ژئواستراتژیک خاورمیانه به نفع خود با هدف تقویت وجهه و موضع خود است. کوهن رئیس موساد اخیراً بخش جدیدی مربوط به مدیریت روابط با جهان عرب بنیان نهاده است.

 

منبع: مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر