امروز FATF نه یک دستگاه اقتصادی بلکه یک دستگاه‌ امنیتی است-راهبرد معاصر
رئیس‌جمهور عازم قاهره شد رئیس‌جمهور فردا به مصر می‌رود تاجگردون: ۱۱ میلیارد دلار برای کالا‌های اساسی تخصیص یافت  بودجه ۱۴۰۴ به شورای نگهبان ارسال شد استاندار تهران: تعطیلی‌ها روزانه اعلام می‌شوند ربیعی: رئیس‌جمهور قانون حجاب و عفاف را در دستورکار شورای امنیت ملی قرار داد وکیل پرونده «کنسرت فرضی»: بازداشت پرستو احمدی در مازندران سخنگوی دولت: افزایش دو یا سه برابری بودجه نیرو‌های مسلح صحّت ندارد امام جمعه موقت تهران: هدف رژیم صهیونیستی از نیل تا فرات است / جامعه جهانی برای توقف این رژیم به پا خیزد  واکنش صمصامی به گران سازی نرخ ارز؛ وزیر اقتصاد استیضاح شود + عکس اطلاعیه سپاه: شبکه ضد امنیت ملی در قزوین متلاشی شد بیانیه سپاه / آغاز دورانی نوین از پروسه شکست دشمنان امت اسلامی و غلبه جبهه مقاومت بر توطئه ترکیبی جبهه باطل سخنگوی دولت: اغلب بنزین تولیدی کشور مطابق با استانداردهای یورو ۴ است ابراهیم‌پور: مطالبات معلمان بازنشسته نیمه دوم ۱۴۰۰ در سال آینده پرداخت می‌شود آملی لاریجانی: در مجمع با شفافیت مخالف نیستیم، اشکال ما مساله خروج مجلس از حدود اختیارات خود بود
سردار وحیدی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:

امروز FATF نه یک دستگاه اقتصادی بلکه یک دستگاه‌ امنیتی است

رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی با بیان اینکه آمریکایی‌ها با شکل دادن FATF می‌خواهند قدرت هسته‌ای ما را کاهش دهند، گفت: در این مسیر دیگرهیچ وتویی مطرح نیست و می‌توانند قدرت دفاعی ما را کاهش دهند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۴ - ۰۸ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 28
کد خبر: ۳۶۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار وحیدی رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی در نخستین همایش «معماری دفاعی و امنیت نظام اسلامی»، ضمن تبریک ایام ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی، گفت: امام فرمودند که زاغه نشینان ولی نعمت ما هستند. امام این بنا را پایه گذاری و معماری کردند و ما امروز بر روی بنایی که ایشان بنا نهادند، این حرکت عظیم را به جلو می‌بریم.

 

وی افزود: معماری دفاعی بر اساس ترکیب مؤلفه‌های قدرت است تا با چیدن کنار یکدیگر، محصول بازدارندگی به‌وجود آید.

 

رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی ادامه داد: معماری یک ضرورت است. نمی‌شود از مجموعه ابعاد مختلف قدرت انتظار داشت بدون معماری محصولی حاصل شود که جامعه را به عزت و کرامت برساند. معماری دفاعی به معنی رضایت از وضعیت کنونی نیست. در این بخش آرمان‌گرایی یک اصل است. ممکن است آرمان‌گرایی به گوشه برود و واقعیت گرایی حاکم شود که این اشتباه است. امام فرمودند «نباید آرمانگرایی را به پای واقعیت گرایی فدا کرد.» معماری دفاعی ترسیم فرآیند سیستم بر توانمندی‌ها و قابلیت‌هاست و این مهم محقق نمی‌شود مگر با آرمانگرایی.

 

وحیدی تصریح کرد: اگر فرهنگ، اقتصاد و خدمات ما ندانند که به کدام سمت باید حرکت کنند، به خطا خواهند رفت. اگر دستگاهای ما مشق جنگ نکنند در روز موعود شکست می‌خورند. حال جنگ هر دستگاهایی متفاوت است. حال اگر جایگاه خود را در معماری پیدا نکنند و تمرین نداشته باشند، به وظیفه خود خوب عمل نخواهند کرد.

 

وی افزود: حال در این جنگ تمام عیار اقتصادی علت عدم عملکرد دستگاها نداشتن تمرین و نداشتن آیین نامه و دستور العمل مناسب شرایط است. در دفاع مقدس هم ما این را داشتیم. عده‌ای نه از سر خیانت بلکه از سر ندانستن، بد عمل می‌کردند. امروز در کشورهای خارجی تمام دستگاها بوی امنیت می‌دهند. امروز FATF همین است. آمریکایی‌ها مشکل پولشویی داشتند. پس از مدتی تروریسم را هم وارد آن کردند. پس از آن دیدند، با این کارها نمی‌توانند دست ایران را ببندند، آمدند ایران را هم با آن درگیر کردند.

 

مسئول دانشگاه دفاع ملی گفت: آن‌ها با شکل دادن FATF می‌خواهند قدرت علمی و هسته‌ای ما را کاهش دهند. دشمن وقتی مشاهده کرد نمی‌تواند با قطعنامه مانع پیشرفت هسته‌ای ما شود، مسائل هسته‌ای را هم جزئی از FATF قرار داد تا به وسیله اجبار در پذیرش آن، مانع پیشرفت ما شوند و در این مسیر دیگر هیچ وتویی مطرح نیست و به راحتی می‌توانند، قدرت دفاعی کشورمان را کاهش دهند.

 

وی افزود: امروز FATF نه یک دستگاه اقتصادی بلکه یک دستگاه‌ امنیتی است. آنها همه دستگاه‌های خود را امنیتی کرده‌اند تا بتوانند با تمام آنها حمله کنند. ما امروز نیاز به معماری دفاعی و امنیتی قوی داریم و این مهم تنها منحصر به بخش نظامی نیست بلکه باید همه دستگاه‌ها به این موضوع توجه کنند تا بتوانیم آن آیه شریفه را محقق سازیم.

 

رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی گفت: در مسیر مبارزه با آمریکا نباید ترسید. هرجا که احساس کردیم آن‌ها به ما تسلط دارند باید بدانیم که در انجام وظیفه خود کوتاهی کرده‌ایم.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده