بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد

عربستان خواستار مذاکره با ایران بود، اما یک کشور مانع شد

منابع فرانسوی به نقل از مقامات سعودی اعلام کردند، پس از آنکه ارتش و کمیته‌های مردمی یمن در سپتامبر ۲۰۱۹ تأسیسات نفتی «آرامکو» را هدف گرفتند، ریاض تمایل خود برای مذاکره با ایران را نشان داد، اما آمریکا این موضوع را رد کرد و مانع از آن شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۵ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 18
کد خبر: ۳۶۲۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس گزارش روزنامه لبنانی «البناء»، این منابع افزودند: آمریکایی‌ها به سعودی‌ها گفتند پس از آغاز تظاهرات در عراق، لبنان و ایران امور بهتر خواهد شد و نظام ایران در وضعیت سختی قرار دارد بنابراین نیازی به مذاکره با تهران نیست.

 

این منابع فرانسوی به نقل از مقامی سعودی اعلام کردند: عربستان معتقد است که امکان مذاکره میان سعودی و ایران بر روی توافقی فراگیر امکان‌پذیر است، توافقی که شامل پرونده‌های متعدد در منطقه از جمله پرونده یمن و لبنان باشد.

 

بر اساس این گزارش، مقامات سعودی در آن زمان گفته‌اند مخالفتی با «تسلط حزب‌الله بر لبنان» در مقابل یمن ندارند، به این معنا که ایران، انصارالله یمن را به مذاکره برای مشارکت دیگر طرف‌ها در «حاکمیت» یمن و نه تکروی در این زمینه قانع کند.

 

این مقامات تأکید کرده‌اند، سعودی‌ها دیگر نمی‌خواند حادثه آرامکو تکرار شود، زیرا برای اقتصاد عربستان و جهان فاجعه‌بار است.

 

مقامات سعودی همچنین برای دست کشیدن از حمایت «سعد الحریری» رئیس جریان «المستقبل» لبنان اعلام آمادگی کرده‌اند و گفته‌اند، پول زیادی را برای حمایت از وی داده‌اند، اما بی‌فایده بوده و از این به بعد دیگر پولی در این زمینه پرداخت نخواهند کرد.

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار