غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

عربستان خواستار مذاکره با ایران بود، اما یک کشور مانع شد

منابع فرانسوی به نقل از مقامات سعودی اعلام کردند، پس از آنکه ارتش و کمیته‌های مردمی یمن در سپتامبر ۲۰۱۹ تأسیسات نفتی «آرامکو» را هدف گرفتند، ریاض تمایل خود برای مذاکره با ایران را نشان داد، اما آمریکا این موضوع را رد کرد و مانع از آن شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۵ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 18
کد خبر: ۳۶۲۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس گزارش روزنامه لبنانی «البناء»، این منابع افزودند: آمریکایی‌ها به سعودی‌ها گفتند پس از آغاز تظاهرات در عراق، لبنان و ایران امور بهتر خواهد شد و نظام ایران در وضعیت سختی قرار دارد بنابراین نیازی به مذاکره با تهران نیست.

 

این منابع فرانسوی به نقل از مقامی سعودی اعلام کردند: عربستان معتقد است که امکان مذاکره میان سعودی و ایران بر روی توافقی فراگیر امکان‌پذیر است، توافقی که شامل پرونده‌های متعدد در منطقه از جمله پرونده یمن و لبنان باشد.

 

بر اساس این گزارش، مقامات سعودی در آن زمان گفته‌اند مخالفتی با «تسلط حزب‌الله بر لبنان» در مقابل یمن ندارند، به این معنا که ایران، انصارالله یمن را به مذاکره برای مشارکت دیگر طرف‌ها در «حاکمیت» یمن و نه تکروی در این زمینه قانع کند.

 

این مقامات تأکید کرده‌اند، سعودی‌ها دیگر نمی‌خواند حادثه آرامکو تکرار شود، زیرا برای اقتصاد عربستان و جهان فاجعه‌بار است.

 

مقامات سعودی همچنین برای دست کشیدن از حمایت «سعد الحریری» رئیس جریان «المستقبل» لبنان اعلام آمادگی کرده‌اند و گفته‌اند، پول زیادی را برای حمایت از وی داده‌اند، اما بی‌فایده بوده و از این به بعد دیگر پولی در این زمینه پرداخت نخواهند کرد.

منبع: فارس

ارسال نظر