افزایش ناگهانی قیمت محصولات اپل آتش زدن پرچم آمریکا در ایران ممنوع شد؟ اجرای محدودیت تردد در جاده چالوس و آزادراه تهران - شمال هشدار وزارت بهداشت نسبت به خطر پرتو‌های فرابنفش اطلاعیه آموزش و پرورش درباره نتایج نقل و انتقالات فرهنگیان هوش مصنوعی روزانه چند بشکه نفت مصرف می‌کند؟ ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد

جامعه باید به سمت نظام سلامت محور حرکت کند

جامعه باید به سمت نظام سلامت محور حرکت کند رییس گروه تدوین شناسنامه خدمات سازمان بیمه سلامت بر ضرورت حرکت جامعه باید به سمت نظام سلامت محور تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۹ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 18
کد خبر: ۳۶۳۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد مهدی تدین گفت: اجرای طرح اصلاحات بیمه‌ای و خود مراقبتی دارای نکات بسیاری مهمی است، سازمان بیمه سلامت تا قبل از اجرای این طرح برای استفاده از خدمات توسط بیمار هزینه تقبل می‌کرد، البته این مساله به آن معنا بود که ارائه کنندگان خدمت هرچه خدمات بیشتری ارائه دهند؛ پس پول بیشتری را دریافت می‌کنند؛ لذا در این شرایط افزایش منابع پاسخگوی مخارج حوزه سلامت را نمی‌دهد.

 

رئیس گروه تدوین شناسنامه خدمات سازمان بیمه سلامت افزود: نگاه استراتژیک سازمان بیمه سلامت با اجرای طرح خود مراقبتی تغییر کرده و پس از این مرحله به ازای سلامت مردم به آنها پول پرداخت می‌شود، این طرح در اکثر کشورهای دنیا اجرا شده و باید به این نگاه ویژه در سازمان بیمه سلامت توجه کرد.

 

وی تصریح کرد: در سیاست‌های کلی نظام سلامت به بحث پیشگیری بسیار تاکید شده و طبق توصیه‌های جهانی باید به سمت نظام سلامت محور حرکت کرد، لذا باید با اصلاح رویه‌ها از گسترش فقر و کاهش سلامت جلوگیری کرد.

 

تدین با بیان اینکه پیشگیری در حوزه سلامت باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد اظهار کرد: تغییر رفتار یک فرآیند تدریجی است، سازمان بیمه سلامت تمام امورات را به تنهایی انجام نداده و تمامی دستگاه‌های مرتبط باید به وظایف خود عمل کنند؛ اما توجه به برخی نکات در ایجاد فرهنگ سازی ها توسط رسانه‌ها باید در اولویت قرار گیرد.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار