نحوه اعتراض و انصراف متقاضیان مسکن ملی مشخص شد-راهبرد معاصر

نحوه اعتراض و انصراف متقاضیان مسکن ملی مشخص شد

برای متقاضیان طرح اقدام ملی که نسبت به نتیجه پالایش ثبت نام خود اعتراض دارند، از اول اسفند ماه این امکان فراهم شده است تا با مراجعه به سامانه طرح اقدام ملی و ورود کد رهگیری از دلیل عدم تائید شرایط خود مطلع شوند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۲ - ۰۳ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 22
کد خبر: ۳۶۵۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ متقاضیان معترض به نتیجه پالایش مسکن ملی و همچنین متقاضیانی که با وجود تایید نهایی تمایل به انصراف از این طرح را دارند، می‌توانند تا چند روز آینده اعتراض خود را در سامانه «آباد» ثبت کنند.

 

برای متقاضیان طرح اقدام ملی که نسبت به نتیجه پالایش ثبت نام خود اعتراض دارند، از اول اسفند ماه این امکان فراهم شده است تا با مراجعه به سامانه طرح اقدام ملی و ورود کد رهگیری از دلیل عدم تائید شرایط خود مطلع شوند.

 

همچنین متقاضیان مسکن ملی می‌توانند در صورت اعتراض به نتیجه پالایش، از اواخر هفته اول اسفند ماه، نسبت به درج اعتراض در همین سامانه اقدام کنند.

 

همچنین وزارت راه و شهرسازی فرصتی را برای افرادی قرار داده است که از ادامه ثبت نام در طرح مسکن ملی پشیمان هستند.

 

بدین ترتیب متقاضیانی که شرایط آن‌ها جهت ثبت نام در طرح اقدام ملی مسکن تایید شده است، در صورتی که تمایل به انصراف در این مرحله از طرح را دارند، می‌توانند از اواخر هفته اول اسفندماه با ورود کد رهگیری در این سامانه نسبت به ثبت انصراف خود اقدام کنند.

 

وزارت راه و شهرسازی در راستای کمک به تأمین مسکن، طرح «اقدام ملی تأمین مسکن» را در قالب احداث ۴۰۰ هزار واحد مسکونی برنامه‌ریزی کرده است.

 

بر این اساس متقاضی و افراد تحت تکفل باید از تاریخ اول فروردین ۱۳۸۴ فاقد زمین مسکونی یا واحد مسکونی بوده و از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی از هیچ یک از امکانات نهاد‌های عمومی غیردولتی مربوط به تأمین مسکن شامل زمین، واحد مسکونی و یا تسهیلات یارانه‌ای خرید و یا ساخت واحد مسکونی استفاده نکرده باشد.

 

به عبارتی سبز بودن فرم ‹‹ج›› در استعلام از سامانه مربوطه (موضوع ماده یک آیین‌نامه اجرایی قانون ساماندهی عرضه و تأمین مسکن قطعی است.

 

هم چنین متقاضی باید متأهل و یا سرپرست خانوار باشد و البته زنان خودسرپرست مشروط به داشتن حداقل ۳۵ سال سن می‌توانند در این طرح شرکت کنند.

 

متقاضیان باید دارای حداقل ۵ سال سابقه سکونت در پنج سال اخیر در شهر مورد تقاضا باشند. در شهر‌های جدید سابقه سکونت حداقل ۵ سال در شهر جدید مورد تقاضا و یا در شهر مادر ملاک است.

 

نداشتن منع قانونی برای دریافت تسهیلات بانکی (نظیر چک برگشتی، تسهیلات معوقه و همچنین توانایی تأمین هزینه ساخت مسکن) مازاد بر تسهیلات بانکی از دیگر شروط این طرح است.

 

امکان سپرده‌گذاری حداقل ۳۰ درصد هزینه ساخت مازاد بر تسهیلات بانکی، در خصوص متقاضیان واجد شرایط بر اساس اعلام دستگاه یا نهاد مربوطه نیز از دیگر بند‌های مهم این طرح است.

 

متقاضیان همچنین باید توانایی پرداخت اقساط ماهیانه بانکی تسهیلات دریافتی را داشته باشند.

منبع: ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده