توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد

هر ساعت ۴۳ نفر به کرونا مبتلا می شوند

معاون وزیر بهداشت، با اشاره به اینکه هر ساعت ۴۳ نفر به کرونا مبتلا می شوند، گفت: مردم امسال به صورت جدی از هر سفر و دید و بازدیدی اجتناب کنند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۷ - ۲۸ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 18
کد خبر: ۳۸۵۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ ایرج حریرچی عصر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران در ارومیه اظهار داشت: در هر ساعت، ۴۳ نفر از شهروندان ایرانی به بیماری کرونا مبتلا می‌شوند که این آمار نشان‌دهنده قدرت اپیدمیک این ویروس است.

 

وی ادامه داد: علاوه بر آن، طبق بررسی‌ها در هر ساعت متأسفانه سه نفر بر اثر ابتلاء به این بیماری در کشور جان خود را از دست می‌دهند که این آمار نیز بسیار نگران‌کننده است.

 

حریرچی اضافه کرد: حضور در اجتماع و بی‌توجهی به توصیه‌های پزشکان، عامل اصلی در جولان بیماری کرونا در جامعه است و مردم نباید با حضور در محل‌های پرتجمع، موجبات فوت همشهریان خود را فراهم کنند.

 

وی بیان کرد: پرستاران و پزشکان در مراکز درمانی نیز به علت بی‌توجهی مردم به امر پیشگیری، متأسفانه هم مبتلا می‌شوند و هم در برخی موارد، جان خود را از دست می‌دهند که این امر قابل قبول نیست.

 

معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: من از مردم می‌خواهم که امسال به صورت جدی از هر سفر و دید و بازدیدی اجتناب کنند زیرا امن‌ترین مکان در این شرایط فقط خانه است و باید در خانه ماند.

 

حریرچی با قدردانی از آمادگی خوب مسئولان آذربایجان‌غربی و تأمین تجهیزات مناسب در خصوص درمان بیماران مبتلا به کرونا گفت: مردم باید طوری رفتار کنند که ما به این امکانات پزشکی، بیمارستانی و نقاهتگاهی نیازی نداشته‌باشیم.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار