تأمین وسیله ایاب و ذهاب برای کارگران وظیفه چه کسی است؟-راهبرد معاصر
چه خودرو‌هایی شرایط فروش خارج از سامانه را دارند؟ سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد

تأمین وسیله ایاب و ذهاب برای کارگران وظیفه چه کسی است؟

درباره قوانین مربوط به تأمین وسیله ایاب و ذهاب برای کارگرانی که محل اسکان شان تا محل کار فاصله زیادی دارد، بیشتر بدانید.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۴ - ۰۴ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 23
کد خبر: ۳۸۸۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ مفهوم ایاب و ذهاب مشخص است و برای رفت و برگشت به محل کار پرداخت می شود و در قانون کار نیز الزامی به پرداخت مبلغ ایاب و ذهاب نیست.

 

طبق ماده ۱۵۲ قانون کار، کارفرمایان کارگاه‌هایی که دور هستند و وسیله نقلیه عمومی برای مسیر کارگاه تکافو نمی‌کند، به تأمین وسیله نقلیه مناسب مکلف شده‌اند.

 

حال چنانچه در محلی که شما در مأموریت هستید و از محل اسکان تا محل کار فاصله زیاد باشد، کارفرما مکلف به تأمین وسیله نقلیه است، اما چنانچه در محل اصلی کار پرداخت هزینه ایاب و ذهاب توافق و یا عرف شده باشد نباید قطع شود.

 

باید توجه داشت که مدت قرارداد کار و شرایط کارگاه نیز در پرداخت این مبلغ می‌تواند تأثیر داشته باشد.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر