تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت

تایید اثربخشی درمان کرونا توسط پزشکان آبادانی

تایید اثربخشی درمان کرونا توسط پزشکان آبادانی معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: روش ابتکاری متخصصان بیمارستان طالقانی آبادان روی ۳۰ بیمار کرونایی، میزان مرگ و میر بیماران حاد را به صفر رساند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۰ - ۰۷ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 26
کد خبر: ۳۸۹۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سارا مبارک معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم پزشکی آبادان اظهار کرد: روش ابتکاری متخصصان بیمارستان طالقانی آبادان روی ۳۰ بیمار کرونایی، میزان مرگ و میر بیماران حاد را به صفر رساند.


وی گفت: تیم تحقیقاتی دانشکده علوم پزشکی آبادان از ابتدای مشاهده نخستین علائم این بیمار در منطقه تحقیقاتی را در این زمینه آغاز و با تشکیل تیم تخصصی تصمیم گرفت از دارو‌هایی استفاده کند که به بهبود این بیماری کمک شود.

معاون دانشکده علوم پزشکی ابادان بیان کرد: پس از اخذ مجوز از وزارت بهداشت و کد ملی اخلاق در پژوهش و با رضایت بیماران و خانواده آن‌ها این روش دارویی که کاملا جدید می‌باشد بر روی پنج بیمار بستری در بخش مراقبت‌های ویژه استفاده شد که نتایج آن بسیار امیدوار کننده بود و باعث شد تا این بیماران از بخش مراقبت‌های ویژه مرخص شوند.

وی افزود: در مرحله دوم نیز این دارو‌ها برای ۱۰ بیمار کرونایی بستری در بخش مراقبت‌های ویژه که کاهش هوشیاری داشتند استفاده شد که خوشبختانه نتایج به دست آمده رضایت بخش و سطح هوشیاری بیماران افزایش و نتایج خوب و امیدوار کننده‌ای داشت.

مبارک با بیان اینکه تاکنون این ترکیب دارویی برای ۳۰ بیمار بدحال مورد استفاده قرار گرفته، اظهار کرد: نتایج این دارو کامل مفید و امیدوارکننده بوده است و در روز گذشته ۲ بیمار بدحال که با علاوم سطح هوشیاری بسیار پایین در بیمارستان طالقانی بستری بودند با حال عمومی خوب مرخص شدند.

وی عنوان کرد: بر اساس تحقیق انجام شده این ترکیب دارویی نه در چین و نه در هیچ کشور دیگری برای بیماران کرونایی مورد استفاده قرار نگرفته است و مقاله علمی آن آماده شده و درصدد چاپ نتایج این تحقیق در یکی از نشریات معتبر داخلی و خارجی هستیم.

به گفته وی از ۲۹ اسفند که این داروی ترکیبی برای بیماران کرونایی در آبادان استفاده می‌شود هیچ مورد فوتی به وقوع نپیوسته و روند ترخیص بیماران سرعت یافته و طول مدت درمان آن‌ها نیز کاهش یافته است.
 
 
 
منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار