تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها

کاهش ۸۰ درصدی مسافران مترو و اتوبوس

کاهش ۸۰ درصدی مسافران مترو و اتوبوس سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران درباره آمار کاهش مسافر در مترو و اتوبوسرانی، گفت: در مقایسه با تعطیلات نوروز سال 1398 با بیش از 80 درصد کاهش مسافر در مترو و اتوبوسرانی روبرو بودیم.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۶ - ۰۷ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 26
کد خبر: ۳۹۰۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ یوسف حجت، سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران درباره پیشنهاد شورای اسلامی شهر تهران به ستاد ملی کرونا بابت تعطیلی حمل و نقل عمومی شهر، توضیح داد: با وجود اینکه یکی از دلایل شیوع کرونا در ایتالیا و اسپانیا حمل و نقل عمومی بوده اما هیچ یک از این دو کشور حمل و نقل عمومی خود را تعطیل نکرده‌اند.

 

حجت درباره آمار کاهش مسافر در مترو و اتوبوسرانی، گفت: در مقایسه با تعطیلات نوروز سال 1398 با بیش از 80 درصد کاهش مسافر در مترو و اتوبوسرانی روبرو بودیم. البته اگر با اسفند ماه سال گذشته مقایسه شود، کاهش مسافر بیش از 90 درصد بوده است.

 

حجت در ادامه افزود: با توجه به شیوع کرونا و کاهش مسافران حمل و نقل عمومی، با کاهش درآمد هم مواجهه شده‌ایم. کاهش درآمد حمل و نقل عمومی تبدیل به یک معضل بزرگ برای ما شده است. البته این مسئله را طی مکاتباتی با دولت درمیان گذاشته‌ایم اما تاکنون پاسخی دریافت نشده است.

 

وی با بیان اینکه شیوع کرونا در پایتخت سبب شده که شهرداری فشار زیادی را متحمل شود، افزود: شهرداری باید از منابع موجود خود، نیازهای اصلی از جمله مواد ضدعفونی کننده، ماسک، دستکش و ... را تأمین کند که این اقدام را هم به تنهایی و بدون هیچ کمکی انجام داده است.

 

سرپرست معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در پایان تأکید کرد: ملزومات بهداشتی توسط اعتبارات مالی شرکت واحد اتوبوسرانی، مترو و تاکسیرانی تهیه می‌شود و در اختیار کارکنان قرار می‌گیرد؛ دولت هیچ کمکی در این زمینه به ما نکرده است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار