اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

توضیحات وزیر کشور درباره بازگشایی مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات بعد از ۲۰ فروردین

وزیر کشور با بیان اینکه هم در بستری‌ها و هم فوتی‌ها روند کاهشی داشته ایم، گفت: امیدواریم تا ۲۰ فروردین بتوانیم کشور را به فعالیت‌ها باز گردانیم.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۸ - ۱۳ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 01
کد خبر: ۳۹۳۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور، پیش از ظهر امروز (چهارشنبه ۱۳ فروردین) در حاشیه جلسه هیئت دولت با اشاره به روند مهار و کنترل ویروس کرونا گفت: با روندی که الان شاهد هستیم و گزارشات وزارت بهداشت، هم در بستری‌ها و هم فوتی ها، روند کاهشی داشته ایم و به ثبات رسیده ایم.

 

وی با بیان اینکه در چند استان شاهد روند افزایش بستری‌ها و فوتی‌ها هستیم، گفت: امیدواریم تا ۲۰ فروردین بتوانیم کشور را به فعالیت‌ها باز گردانیم.

 

وزیر کشور افزود: لازم است از مردم و رسانه‌ها مخصوصاً صداوسیما که کمک کردند و نیروی انتظامی، بسیج، کارکنان وزارت بهداشت و بیمارستان‌ها که در کنار استانداران و فرمانداران ما ایفای نقش کردند، تشکر کنم.

ارسال نظر
آخرین اخبار