محققان: عارضه چشم صورتی نشانه ویروس کروناست-راهبرد معاصر
رئیس قوه قضائیه: در موضوع مبارزه با فساد نسبت به چند وزارتخانه کار‌های اساسی کردیم؛ صدا‌هایی هم بلند شد، اما کوتاه نیامدیم به‌کارگیری اتباع خارجی کار دست رستوران بین راهی داد آزار پرنده در حال انقراض در سواحل جنوبی توسط چند ماهیگیر + ویدئو توضیحات شرکت ثامن در خصوص آلوده بودن محلول دیالیز صفاقی جذب ۳۰ هزار نفر به آموزش و پرورش با آزمون اختصاصی دانشگاه فرهنگیان شیوه برگزاری کنکور ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ ورود ۱۳۰۰ دستگاه اتوبوس و ساخت ۳۹ خط جدید مترو پایتخت پلیس: دستگیری سارقان ۱۰میلیاردی طلافروشی در تهران ماهواره چمران جدیدترین تست‌های خود را با موفقیت به انجام رساند ایلان ماسک: نورالینک برای از بین بردن درد گردن و کمر باید تراشه مغزی بسازد صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای شمال | سیلاب در راه است معاون وزیر آموزش و پرورش: آموزش و پرورش ملک جناح خاصی نیست/ از ظرفیت اساتید استفاده شود خبر خوش برای معلمان | کد ۱۹ استخدام ۶ هزار نفر برای وزارت آموزش و پرورش تایید شد جزئیات مسمومیت چند دانش‌آموز در شهرری | ماجرا چه بود؟ واکنش سازمان غذا و دارو به ماجرای محلول‌های دیالیزی آلوده

محققان: عارضه چشم صورتی نشانه ویروس کروناست

محققان تاکید دارند تمام کادر درمانی مراقبت کننده از این بیماران باید علاوه بر لباس، دستکش و کلاه مخصوص، عینک محافظ هم داشته باشند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۶ - ۱۶ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 04
کد خبر: ۳۹۴۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، محققان مشاهده کردند از بین ۳۸ بیمار مبتلا به کوئیذ ۱۹، ۱۲ نفر دارای عارضه چشم صورتی بودند. در دو تن از این بیماران، ویروس کرونا هم در آب چشم و هم در آب بینی‌شان وجود داشت.

 

دکتر «لیانگ لیانگ»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه تری گورجز چین، در این باره می‌گوید: «برخی از بیماران مبتلا به COVID-۱۹ دارای علائم چشمی هستند و ممکن است کروناویروس جدید در ترشحات ملتحمه بیماران مبتلا به COVID-۱۹ وجود داشته باشد.»

 

ملتحمه، غشای پوشاننده سفیدی چشم و غشای قسمت داخلی پلک است. به گفته لیانگ، کروناویروس ممکن است به این بخش از چشم بیماران مبتلا به COVID-۱۹ حاد حمله کند.

 

این بدین معناست که اگر فرد چشم‌های آلوده به این ویروس را بمالد و سپس با فرد دیگری تماس داشته باشد یا حتی در زمان معاینه چشم، امکان انتقال این ویروس وجود دارد.

 

هرچقدر شدت بیماری فرد مبتلا به COVID-۱۹ بیشتر باشد، احتمال بروز عارضه چشم صورتی در وی بیشتر است.

 

براساس این یافته‌ها، محققان تاکید دارند تمام کادر درمانی مراقبت کننده از این بیماران باید علاوه بر لباس، دستکش و کلاه مخصوص، عینک محافظ هم داشته باشند.

 

همچنین عنوان می‌شود افراد باید از تماس با چشم و صورت خودداری نمایند و به جای لنز‌های تماسی در این دوره شیوع بیماری، از عینک استفاده کنند.

 

به گفته محققان، باوجودی که عارضه چشم صورتی یکی از نشانه‌های نادر این بیماری است، اما افراد باید تمامی اقدامات پیشگیرانه را رعایت نمایند.

 

عارضه چشم صورتی زمانی روی می‌دهد که عروق خونی چشم متورم می‌شوند و مشخصه آن، قرمزی چشم است./ ایلنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار