به گزارش راهبرد معاصر؛ پس از گذشت یک الی دو سال از خرید یک گوشی اندرویدی، به ندرت کاهش سرعت آن را احساس خواهید کرد. جالب است بدانید که افزایش مجدد سرعت گوشی اندروید شما امکانپذیر بوده و صرفا این کندی زودهنگام دلیلی بر خرابی کامل گوشی هوشمند شما نیست. در زیر راهکارهایی را ارائه میکنیم که با استفاده از آنها میتوانید سرعت گوشی اندروید خود را افزایش دهید، پس در ادامه با ما همراه باشید.
افزایش سرعت از طریق حذف فایلهای اضافه و تعدیل تنظیمات گوشی اندروید
گوشیهای هوشمند به مرور زمان کند میشوند. این قضیه منشأ نرمافزاری داشته و هنگامی رخ میدهد که سیستمعامل و اپلیکیشنها به منابع بیشتری احتیاج داشته باشند. کمبود فضای ذخیرهسازی منجر به کاهش سرعت شده و در نتیجه یکی از راهحلهای پیشروی شما این است که با خالی کردن حافظه گوشی اندروید خود، سرعت آن را افزایش دهید.
شاید عجیب به نظر برسد، اما سرعت حافظههای حالت جامد (SSD) همزمان با تکمیلشدن ظرفیت، کاهش مییابد. این قضیه بدان معنا است که یک گوشی با حافظه خالی از یک گوشی با حافظه پر، سرعت بیشتری خواهد داشت. مدت زمانی را صرف حذف اپلیکیشنهای اضافی (مخصوصا بازیها) کرده و تصاویر و ویدیوهای غیرضروری خود را نیز دور بیندازید. در این زمینه، استفاده از اپلیکیشن Google Photos باعث انتقال تصاویر و ویدیوهای شما به فضای ابری شده و در نتیجه فضای ذخیرهسازی گوشی شما افزایش مییابد.
در هنگام حذف فایلهای اضافی، میتوانید برنامههای سنگین، لانچرها و ویجتهای صفحه اصلی را حذف کرده و همچنین تصاویر پسزمینه زنده را نیز کنار بگذارید. به یاد داشته باشید که حتما گوشی خود را در حالت ذخیره باتری (Battery Saver) قرار داده تا اجرای اپلیکیشنهای پسزمینه نیز محدود شود. یکی دیگر از راهکارهای پیشروی شما این است که کش (cache) گوشی خود را پاک کرده و همچنین فایلهای مخفی بیفایده را نیز حذف نمایید.
اگر از یک گوشی قدیمی استفاده میکنید، غیرفعال کردن انیمیشنها میتواند فشار وارده بر پردازنده گوشی شما را کاهش داده و در نتیجه میتوانید با سرعت بیشتری ین اپلیکیشنها جابجا شوید. البته راهکار یادشده در مقایسه با حذف فایلهای اضافی و محدود کردن فعالیتهای پسزمینه، تأثیر کمتری خواهد داشت.
افزایش سرعت گوشی اندروید با اعمال تنظیمات کارخانه
اگر راهحل بالا نتوانست سرعت گوشی اندروید شما را افزایش دهد، آنگاه میتوانید گزینه بازگشت به تنظیمات کارخانه را امتحان کنید. این فرآیند چند دقیقه زمان برده و گوشی شما را به شرایط روز اول خود بازمیگرداند. اگر این راهکار نیز مشکلگشا نبود، آنگاه باید آماده خرید یک گجت جدید شوید.
با تهیه پشتیبان از فایلهای مهم خود شروع کنید. بهصورت خودکار در سرورهای گوگل از اکثر تنظیمات، حسابها، تصاویر و دادههای اپلیکیشنهای شما پشتیبان تهیه میشود. همچنان ما پیشنهاد میدهیم که از اطلاعات مهم خود بهصورت دستی پشتیبان تهیه کنید تا مشکلی در آینده پیش نیاید.
جهت بازگشت به تنظیمات کارخانه، اپلیکیشن Settings (تنظیمات) گوشی خود را اجرا کرده و سپس گزینه Backup and Reset (تهیه پشتیبان و بازنشانی) را لمس کنید. گزینه «Factory Data Reset» را برگزیده، اخطار ظاهرشده را مطالعه و سپس گذرواژه خود را وارد کنید. اکنون گوشی شما وارد مرحله بازگشت به تنظیمات کارخانه میشود.
بازگشت به تنظیمات کارخانه تقریبا تمامی مشکلات گوشی شما را برطرف میسازد. اگر پس از انجام این کار همچنان گوشی اندروید شما کند است، شاید دلیل آن فرسودگی سختافزار دستگاه شما باشد. در اینگونه مواقع باید گوشی خود را تعویض کنید.
البته ناگفته نماند خرید یک گوشی جدید میتواند تا حدودی سخت باشد. آیا باید یک گوشی دست دوم خرید یا یک پرچمدار گرانقیمت؟ انتظار شما از یک گوشی جدید چیست و کدام مدل میتواند کارایی خود را برای مدتی طولانیتر حفظ کند؟
پیشنهاد میکنیم که گوشی دست دوم خریداری نکنید، زیرا شاید آن نیز از مشکلات گوشی قدیمی شما رنج ببرد (فروش یک گوشی حتما دلیل مهمی دارد). در هر صورت اگر همچنان به این کار مصمم هستید، باید دستگاهی را خریداری کنید که حداکثر در طول یک سال پیش تولید شده باشد، زیرا نسبت به سایر گزینهها سرعت بیشتری خواهد داشت.
بههرحال، خرید یک پرچمدار ۱۰۰۰ دلاری تنها راهکار افزایش سرعت یک گوشی اندرویدی نیست، بلکه در بازار میتوان گوشیهای میانردهای پیدا کرد که میتوانند تا یک الی دو سال آینده کارایی مناسبی را در اختیار شما قرار دهند.
منبع:خبرآنلاین