هشدار بارش‌های رگباری و وزش باد شدید در 25 استان دستگیری عامل ارتباطی شبکه‌های معاند در تهران آخرین وضعیت جاده‌های شمالی/ ترافیک سنگین در جاده چالوس و هراز نامجو برگشت که بماند یا بخواند؟ نتایج امتحانات نهایی اعلام شد؛ آغاز مهلت ۷۲ ساعته اعتراض / آغاز امتحانات شهریور از چهاردهم سرکرده شبکه تراستی دستگیر و روانه زندان شد / جزییات میادین میوه و تره‌بار تهران یکشنبه ۸ شهریور ۱۴۰۵ باز است؟ طلب عجیب داروخانه‌های تهران از بیمه‌ها! داروخانه‌های تهران تعطیل می‌شوند؟ رسیدگی به ۲.۵ میلیارد یورو پرونده تراستی در دادگستری تهران جاده چالوس از ۹ صبح جمعه یکطرفه شد اولویت رئیس جدید سازمان زندان‌ها؛ سازماندهی زندانیان و بازگشت به جامعه وضعیت آب و هوای کشور تا پایان هفته اعلام جزییات محدودیت‌های ترافیکی تا ۹ شهریورماه چرا استارلینک هنوز نمی‌تواند جای اینترنت موبایل را بگیرد؟ / محدودیت بزرگ ارتباط گوشی با ماهواره نتایج کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزییات ثبت نام پذیرفته شدگان 

شرایط تمدید مرخصی زندانیان 99

شرایط تمدید مرخصی زندانیان 99 ستاد ملی مقابله با کرونا شرایط تمدید مرخصی زندانیان 99 را اعلام کرد و بخشنامه رئیس قوه قضائیه مورد توجه این ستاد قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۵ - ۳۱ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 19
کد خبر: ۴۰۸۴۹
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، ستاد ملی مقابله با کرونا شرایط تمدید مرخصی زندانیان 99 را اعلام کرد و بخشنامه رئیس قوه قضائیه مورد توجه این ستاد قرار گرفت و قرار شد از امروز وضعیت زندانیان در حال مرخصی و حتی زندانیانی که مشمول بخشنامه مرخصی بودند، اما نتوانستند به مرخصی بروند درباره آن‌ها تصمیم گرفته شود.

 

شرایط تمدید مرخصی زندانیان 99

 

غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضائیه درخصوص وضعیت تمدید مرخصی زندانیان گفت: رئیس قوه قضائیه روز گذشته با صدور بخشنامه‌ای مقرر کرد که برای بررسی وضعیت زندانیان در حال مرخصی و حتی زندانیانی که در زندان هستند، از امروز تمامی حوزه‌های قضایی سراسر کشور، هیات‌های ویژه‌ای تشکیل و وضعیت زندانیان بررسی کنند.

 

بنابراین قرار شد از امروز وضعیت زندانیان در حال مرخصی و حتی زندانیانی که مشمول بخشنامه مرخصی بودند، اما نتوانستند تامین لازم را تودیع کنند و به مرخصی بروند و همچنین زندانیانی که با قرار بازداشت هستند و محکوم نشدند بررسی شده و درباره آن‌ها تصمیم گرفته شود.

 

بنابراین با بخشنامه جدید رئیس دستگاه قضا، بیش از ۵۰۰ هیات قضایی از امروز در کشور تشکیل خواهد شد. مقرر شده است این هیات‌ها هر روز و در صورت لزوم با کار جهادی و شبانه روزی جلسات مشترکی را برگزار کنند.

 

شرایط تمدید مرخصی زندانیان 99

 

با این اوصاف، حسن روحانی صبح امروز در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به موافقت قوه قضائیه برای مرخصی زندانیان در شرایط فعلی گفت: پیش از این قرار بود مرخصی زندانیان تا پایان فروردین ادامه یابد اما با همان شرط قبلی ما مبنی بر اینکه زندانیانی که آزادی‌شان خطری ایجاد نکند از مرخصی استفاده کنند، این آزادی تا پایان اردیبهشت نیز ادامه پیدا می‌کند.

 

روحانی ادامه داد: قوه قضائیه در این زمینه تصمیمات قابل توجهی گرفته است و ما نیز در این جلسه تصمیمی درباره چگونگی تمدید مرخصی زندانیان گرفتیم که البته تصمیمات خود قوه قضائیه در این زمینه جایگاه بالاتری دارد.

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
رحیمیان
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۵
0
0
باسلام ریسس قوه قضاییه تو را خدا بازندان کردن این جوونها که چیزی درست نمیشه باید کمک کنید این جونها به زندگی شون برگردن
تو را قران زندان را جمع کنید ببینید مردم بهتر میشند یا نه
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار