عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت بُرد پرگل ملوان، فرار شمس آذر از شکست و توقف گل‌گهر رایج‌ترین علامت بیماری پارکینسون / راه کنترل علائم بیماری

روزه‌داری باعث ضعف دستگاه ایمنی بدن می‌شود؟

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گفت: هر چند در مورد بیماری کرونا اطلاعات زیادی در دست نیست اما مطالعات نشان داده اگر روزه‌داری به روش صحیح و درست انجام شود معمولا باعث ضعف سیستم ‌ایمنی بدن نمی‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۶ - ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 26
کد خبر: ۴۱۳۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل در پاسخ به این سوالات مطرح شده که روزه گرفتن سیستم ایمنی بدن را به حدی ضعیف می‌کند که میزان ابتلا به بیماری بیشتر شود یا خیر، گفت: هر چند در مورد بیماری کرونا با توجه به اینکه تازه شایع شده اطلاعات زیادی در دست نیست اما مطالعات نشان داده اگر روزه‌داری به روش صحیح و درست انجام شود معمولا باعث ضعف سیستم ‌ایمنی بدن نمی‌شود.

 

دکتر مصطفی جوانیان با اشاره به نقش موثر ویتامین‌ها بر سلامت سیستم ایمنی بدن اظهار کرد: ویتامین‌هایی چون A ,C ،B ,D و همین طور ریز مغذی‌هایی چون روی و سلینوم نقش اساسی را در سیستم ایمنی سالم دارند.

 

براساس گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، وی تصریح کرد: باید در وعده‌های غذایی از سبزیجات، میوجات و لبنیات به اندازه کافی استفاده شود.

 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: توصیه می‌شود وعده‌های غذایی در ماه مبارک رمضان به سه وعده اصلی افطار، شام و سحر تقسیم شود.

 

دکتر جوانیان یادآور شد: با توجه به اینکه فاصله روزه‌داری در ماه مبارک رمضان تا افطار مدت طولانی حدود ۱۶ ساعت است به همین جهت باید از مصرف آب و مایعات به اندازه کافی در فواصل افطار تا سحر استفاده کنیم.

منبع: ایسنا

ارسال نظر