روزه‌داری باعث ضعف دستگاه ایمنی بدن می‌شود؟-راهبرد معاصر
قتل سه خواهر توسط برادر در بروجرد / قاتل دستگیر شد پرسپولیسی‌ها خواهان اخراج درویش شدند سپاهان قهرمان سوپرجام ایران شد ببینید/ پوتین: آرزوی بهترین‌ها را برای رهبر ایران داریم ببینید/ استقبال رسمی ولادیمیر پوتین از مسعود پزشکیان در کاخ کرملین ببینید/ ادای احترام پزشکیان در میدان سرخ مسکو ببینید/ آرزوی بغض‌آلود ابراهیم نبوی در شب پیروزی پزشکیان در انتخابات ۱۴۰۳ سانحه هوایی مرگبار در کره جنوبی؛ پَر و خون در هر ۲ موتور هواپیما پیدا شد رابطه اوباما و همسرش شکرآب شده؟ / اوباما به سراغ همسر سابق برد پیت رفت؟ درگیری حسینی و رضاییان در اردوی استقلال / صدای کاپیتان استقلال را همه شنیدند برنامه بازی‌های فوتبال امروز جمعه ۲۸ دی ۱۴۰۳ + جدول ۱۵ زمین‌لرزه در ۳ نقطه فارس طی امروز رخ داد وقوع زلزله ۴.۷ ریشتری «وحدتیه» در استان بوشهر انفجار بقایای جنگی در ایلام ۲ مصدوم بر جا گذاشت صدور دسته چک از ۳۰ دی ماه منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان شد

روزه‌داری باعث ضعف دستگاه ایمنی بدن می‌شود؟

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گفت: هر چند در مورد بیماری کرونا اطلاعات زیادی در دست نیست اما مطالعات نشان داده اگر روزه‌داری به روش صحیح و درست انجام شود معمولا باعث ضعف سیستم ‌ایمنی بدن نمی‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۶ - ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 26
کد خبر: ۴۱۳۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل در پاسخ به این سوالات مطرح شده که روزه گرفتن سیستم ایمنی بدن را به حدی ضعیف می‌کند که میزان ابتلا به بیماری بیشتر شود یا خیر، گفت: هر چند در مورد بیماری کرونا با توجه به اینکه تازه شایع شده اطلاعات زیادی در دست نیست اما مطالعات نشان داده اگر روزه‌داری به روش صحیح و درست انجام شود معمولا باعث ضعف سیستم ‌ایمنی بدن نمی‌شود.

 

دکتر مصطفی جوانیان با اشاره به نقش موثر ویتامین‌ها بر سلامت سیستم ایمنی بدن اظهار کرد: ویتامین‌هایی چون A ,C ،B ,D و همین طور ریز مغذی‌هایی چون روی و سلینوم نقش اساسی را در سیستم ایمنی سالم دارند.

 

براساس گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، وی تصریح کرد: باید در وعده‌های غذایی از سبزیجات، میوجات و لبنیات به اندازه کافی استفاده شود.

 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: توصیه می‌شود وعده‌های غذایی در ماه مبارک رمضان به سه وعده اصلی افطار، شام و سحر تقسیم شود.

 

دکتر جوانیان یادآور شد: با توجه به اینکه فاصله روزه‌داری در ماه مبارک رمضان تا افطار مدت طولانی حدود ۱۶ ساعت است به همین جهت باید از مصرف آب و مایعات به اندازه کافی در فواصل افطار تا سحر استفاده کنیم.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار