ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

راهکاری برای رفع خشکى دهان و گلوی افراد روزه‌دار

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: افراد روزه‌دار براى رفع خشکى دهان و گلو در طى روز، باید در وعده سحر سبزی، میوه و سالاد مصرف کنند تا تشنگی و خشکی دهان و گلویشان کمتر شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۶ - ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 03
کد خبر: ۴۱۹۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، زهرا عبداللهی، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در برنامه تهران کلینیک رادیو تهران گفت: برای اینکه در طول روز افراد روزه‌دار دچار خشکی گلو نشوند نباید در وعده سحری غذاهایى که خشک، پُر پروتئین، چرب ، سرخ شده و پر ادویه هستند را بخورند، حتى از نوشیدنی‌ها و موادی که خیلی شیرین هستند استفاده نشود.

 

وی گفت: براى رفع خشکى دهان و گلو در طى روز، باید در وعده سحر حتما سبزی، میوه و سالاد مصرف شود چون این مواد دارای آب هستند و در طول روز به دلیل تامین آب موردنیاز بدن کمک مى‌کند تا تشنگی و خشکی دهان و گلو کمتر شود.

 

وی در پاسخ به این سوال که آیا مصرف مولتی ویتامین در ماه رمضان ضرورى است گفت: اگر در وعده سحر تا افطار اصول تغذیه ای صحیح رعایت شود و تمام گروه‌های غذایی در حد تعادل و متنوع مصرف شود، نیازی به مولتی ویتامین ها نیست.

 

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: سحری و افطاری که مجموعه‌اى از ‌گروه‌هاى غذایى مختلف باشد مفید است، یعنى از گروه نان و غلات ترجیحا سبوس دار، سبزیجات، لبنیات و منابع پروتئینى و... در هر دو وعده بطور متنوع باید وجود داشته باشد.

 

عبداللهى عنوان کرد: وعده سحری باید از افطار کاملتر باشد، درواقع روزه داران بابد همان وعده ای را قبل از ماه مبارک رمضان به عنوان وعده ناهار میل مى‌کردند را در سحر میل کنند چرا که وعده سحرى در طول روز انرژی مورد نیاز بدن تامین را تامین مى‌کند ، اما افطار باید سبک باشد و با مایعات گرم شروع شود و غذاهای آبکى و سهل‌الهضم مصرف شود، حدود ٤٥ دقیقه تا ۱ ساعت بعد از افطار، روزه داران مى‌توانند وعده شام را میل کنند.

 

عبداللهی در پایان به افراد روزه دار توصیه کرد: وعده افطار خود را حتما با آب گرم ، چای یا مایعات گرم به همراه چند خرما آغاز کنند.

ارسال نظر