ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟ وقوع انفجار‌های شدید در شمال اردن / پایگاه الازرق هدف قرار گرفت انفجار‌های مهیب در تازه‌ترین حملات اسرائیل به لبنان درگیری تن به تن گردان‌های قدس با مزدوران اسرائیل در جنوب نوار غزه اسرائیل ۵ اسیر لبنانی را آزاد کرد + اسامی اسرا وزیر جنگ اسرائیل: تا حزب الله خلع سلاح نشود از لبنان عقب نشینی نمی‌کنیم  افزایش شمار قربانیان سیل نپال به ۱۲۸۷ نفر / بیش از ۶ هزار نفر مفقود شدند

تبعات خطرناک خروج حشد الشعبی از مناطق آزاد شده لوث داعش

تبعات خطرناک خروج حشد الشعبی از مناطق آزاد شده لوث داعش عضو کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق با اشاره به برخی درخواستها درباره خروج نیروهای حشد شعبی از مناطق آزاد شده از لوث داعش، آنرا دارای تبعات خطرناک دانست.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۵ - ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 01
کد خبر: ۴۱۷۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، کاطع الرکابی عضو کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق به برخی درخواست ها برای خروج نیروهای حشد شعبی از مناطق آزاد شده از لوث تکفیری ها واکنش نشان داد.

 

وی افزود: درخواست ها برای خروج حشد شعبی از مناطق آزاد شده از لوث داعش، نادرست است و از جانب افرادی مطرح می شود که متوجه خطرناک بودن آن نیستند و به واقعیت امنیتی آگاه نیستند.

 

الرکابی با اشاره به جانفشانی نیروهای حشد شعبی در راه آزادسازی این مناطق از لوث داعش گفت: هنوز هم برای حفظ این مناطق و مقابله با بازگشت مجدد تروریستها به آن، نیروهای حشد شعبی جانفشانی می کنند.

 

این عضو کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق با اشاره به اینکه الحشد الشعبی بخشی از نهاد امنیتی رسمی این کشور است، بیان کرد: عقب نشینی نیروهای حشد شعبی از این مناطق تبعات خطرناکی به دنبال دارد و به فروپاشی امنیتی در این مناطق که در شرایط سختی به سبب حجم کشتارهای داعش به سر می برد، منجر می شود.

 

وی از اقدامات حشد شعبی در بازگردانیدن خانواده های آواره به مناطق آزاد شده از لوث داعش هم خبر داد و گفت: این قبیل درخواست ها (خروج حشد شعبی) به نفع امنیت این مناطق نیست و تاثیرات منفی به دنبال دارد.

 

منبع: مهر

کلمات کلیدی: حشد الشعبی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار