مدنی‌زاده: آغاز پذیره‌نویسی اولین صندوق ارزی، هفته آینده در بورس چرا تقاضای ارز از بازار رسمی فاصله می‌گیرد؟ قیمت نفت ایران از 100 دلار گذشت حضور ایران در نشست وزرای اقتصاد بریکس، فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم ها نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟

ادامه واردات گاز از ایران به عراق

ادامه واردات گاز از ایران به عراق وزیر برق عراق اعلام کرد که این کشور به وارد کردن انرژی از ایران ادامه می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۶ - ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 02
کد خبر: ۴۱۸۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، لوی الخطیب در یک سخنرانی با اشاره به مشکلات صنعت برق عراق گفت که عراق به برنامه‌ریزی خود برای واردات برق از اردن و نیز اتصال به شبکه برق کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس و نیز واردات گاز از ایران در آینده نزدیک ادامه می‌دهد.

 

وی افزود: با طرف اردنی درباره قرارداد واردات برق مذاکره کردیم اما این امر به ۲۴ ماه زمان نیاز دارد که میزان آن تا حد زیادی با واردات برق ایران مساوی است.

 

وی با اشاره به قرارداد واردات برق از کشورهای شورای همکاری خلیج فارس خاطرنشان کرد: بهای برق وارداتی از این کشورها به میزان ۱۵ درصد از بهای برق ایران پایین‌تر است و اجرای آن یک سال زمان می‌برد، اما بهای برق ایران بسیار رقابتی است؛ زیرا مربوط به بازار آزاد است.

کلمات کلیدی: لوی الخطیب عراق
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار