عامل افزایش دهنده مرگ در اثر کرونا چیست؟-راهبرد معاصر

عامل افزایش دهنده مرگ در اثر کرونا چیست؟

نتایج یک بررسی جدید که توسط سازمان بهداشت انگلیس صورت گرفته بیانگر آن است که یک عامل پررنگ در مرگ بعضی از افراد مبتلا به ویروس کرونا وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۱ - ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 03
کد خبر: ۴۱۹۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد چاقی خطر مرگ در اثر ابتلا به ویروس کرونا را افزایش می‌دهد.

 

این پژوهش که توسط سازمان بهداشت انگلیس صورت گرفته بیانگر آن است، چاقی خطر مرگ در اثر ابتلا به این ویروس را دست کم ۳۷ درصد افزایش می‌دهد.


این تحقیق، براساس ۱۷ هزار پذیرش بیمار مبتلا به کووید ۱۹ نشان داد که به طور کلی یک سوم انگلیسی‌ها که در اثر ویروس کرونا بستری می‌شوند جان خود را از دست می‌دهند.

 

این داده‌های جدید تأکید می‌کند، مرگ و میر در اثر کرونا در بیماران مبتلا به چاقی حتی از بیمارانی که از بیماری‌های قلبی رنج می‌برند، بیشتر است.

 

این مطالعه که در نوع خود از بزرگ‌ترین پژوهش‌ها در اروپا محسوب می‌شود، همچنین حاکی از آن است که بیش از نیمی از بیماران بستری شده در اثر کرونا، دچار یک وضعیت بهداشتی دیگر نیز هستند.

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده